Έτοιμος ο Ryan Reynolds για την επιστροφή του Deadpool

deadpool
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Το σενάριο είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, ο πρωταγωνιστής όμως είναι πανέτοιμος.

Μετά την εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney και την «επανένωση» του Deadpool με τους υπόλοιπους ήρωες της Marvel, εκφράστηκαν ανησυχίες για το κινηματογραφικό μέλλον του αθυρόστομου και μανιακού μισθοφόρου. Ο Ryan Reynolds μπορεί να δηλώνει έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ξαναφορέσει την μάσκα του Deadpool, όμως η επιστροφή του στον ρόλο ενδέχεται να καθυστερήσει.

Πριν από λίγους μήνες, ο δημιουργός του ήρωα, Rob Liefeld ισχυρίστηκε πως η Disney αποφάσισε να αναβάλει την τρίτη ταινία και ενσωμάτωση του Deadpool στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel επί του παρόντος. Σύμφωνα όμως με την Morena Baccarin, η οποία ενσάρκωσε την Vanessa στις δύο πρώτες ταινίες της σειράς, έχει ξεκινήσει η συγγραφή του σεναρίου.

Shutterstock / Rena Schild

«Δεν έχω ιδέα, απ’ ό,τι φαίνεται, ακόμα το γράφουν» δήλωσε η ηθοποιός στο Entertainment Weekly σε σχέση με το σενάριο της νέα ταινίας, για να συμπληρώσει πως «ειλικρινά» δεν γνωρίζει σε ποιο στάδιο βρίσκεται.

«Ειλικρινά δεν ξέρω, δεν με έχει ρωτήσει ή προσεγγίσει κανείς. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις ακόμα, οπότε περιμένω με κομμένη ανάσα» εξήγησε η Baccarin.