Πράσινο φως στην επανεκκίνηση γυρισμάτων στην Μεγάλη Βρετανία υπό όρους

mission-impossible
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Τα μέλη του καστ και συνεργείων από ξένες χώρες θα πρέπει να βρίσκονται σε καραντίνα μεταξύ σετ και ξενοδοχείων μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

Ο Tom Cruise ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γυρίσματα της νέας «Επικίνδυνης αποστολής» στην Μεγάλη Βρετανία, μετά την απόφαση του υπουργού Πολιτισμού της χώρας Oliver Dowden. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, τα γυρίσματα μεγάλων παραγωγών θα μπορέσουν να ξεκινήσουν, εφόσον τα μέλη του καστ και συνεργείου από το εξωτερικό περιορίσουν τις μετακινήσεις τους μεταξύ των σετ και ξενοδοχείων διαμονής.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η απόφαση αφορά παραγωγές που θα γυριστούν εξολοκλήρου στην Μεγάλη Βρετανία και ανακοινώθηκε μετά από συζήτηση του Cruise με τον αρμόδιο υπουργό. Ο χολιγουντιανός αστέρας έχει ήδη αναλάβει μια πρωτοβουλία ώστε ο ίδιος και οι συνάδελφοι του να βρίσκονται σε απομόνωση στην Μεγάλη Βρετανία, ώστε να επιστρέψουν όσο το δυνατόν συντομότερο στα γυρίσματα.

«Τα μεγαλύτερα blockbuster στον κόσμο και οι πιο ποιοτικές τηλεοπτικές εκπομπές γυρίζονται στην Βρετανία. Η δημιουργικότητα, εξειδίκευση και εξαιρετικά επιτυχημένες φορολογικές ελαφρύνσεις για τις βιομηχανίες του θεάματος σημαίνουν ότι έχουμε υψηλή ζήτηση που με τη σειρά της προσφέρει μια μεγάλη απόδοση για την οικονομία μας. Θέλουμε να ανακάμψει η βιομηχανία και η εξαίρεση από την καραντίνα ενός μικρού αριθμού βασικών μελών του καστ και του συνεργείο είναι μέρος της συνεχούς δέσμευσής μας να δουλέψουν ξανά με ασφάλεια οι κάμερες» ανέφερε ο Dowden.

Πέραν της έβδομης περιπέτειας του Ethan Hunt, η απόφαση του υπουργείο σημαίνει πως σύντομα θα ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα των «The Batman», «Jurassic World: Dominion», «Φανταστικά ζώα 3» και ένα μιούζικαλ της Sony βασισμένο στην «Σταχτοπούτα».