Το Athens Digital Arts Festival εγκαινιάζει την ONLINE εποχή

adaf
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Από τις 10 Ιουλίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ενάντια στις αντιξοότητες της εποχής το Athens Digital Arts Festival, εξελίσσεται, γίνεται ακόμη πιο δημιουργικό και θα πραγματοποιηθεί και Online. Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του ADAF, θα φιλοξενεί για δύο μήνες, καθημερινά, έργα καλλιτεχνών, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε όλους με ένα κλικ.

Το online.adaf.gr, θα περιέχει έργα, τα οποία ο θεατής θα μπορεί να παρακολουθήσει on demand (στην διάθεση του κοινού από την αρχή του φεστιβάλ), αλλά και live streaming (έργα που θα προβάλλονται ζωντανά, σε καθορισμένες ημερομηνίες, τα περισσότερα εκ των οποίων, μετά την προβολή τους θα μένουν on demand στον ιστότοπο) ανάμεσα στα οποία και πολλές παγκόσμιες πρεμιέρες!

 Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Για πρώτη χρονιά το Athens Digital Arts Festival, θα παρουσιάσει τα δικά του βραβεία,τα ADAF Awards. Το κοινό, θα έχει την δυνατότητα να ψηφίζει τα αγαπημένα του έργα και  στην λήξη του φεστιβάλ (10 Σεπτεμβρίου), θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, θα βραβευτούν οι καλλιτέχνες, αλλά και οι ψηφοφόροι θα γίνουν μέρος μιας μοναδικής κλήρωσης για να κερδίσουν δώρα τεχνολογίας.

Αξιοποιώντας  τα αγαθά που μας παρέχει η τεχνολογία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε μια εποχή αποσύνδεσης, ανατροφοδοτούμε και ενώνουμε τους ανθρώπους μέσω μιας Onlineπλατφόρμας, γεμάτη τέχνη!  Το ADAF Online, παρέχει την δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τα προβαλλόμενα έργα, δίχως περιορισμούς, έχοντας πάντα την ασφάλεια του χώρου τους. Το 16ο Athens Digital Arts Festival, υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Ε.Π. «Αττική» του ΕΣΠΑ 2014-2020