Αυτοί είναι οι 5 τέλειοι άντρες για το 2020

autoi-einai-oi-5-pio-teleioi-antres-gia-to-2020-pio-teleioi-antres-gia-to-2020
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Μια διεθνής εταιρεία personal training ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μεγάλης παγκόσμιας δημοσκόπησης.

Η Ultimate Performance είναι ένας επιχειρηματικός κολοσσός στην παγκόσμια αγορά fitness, προσφέροντας υπηρεσίες personal training σε εκατομμύρια πελάτες μέσα από 19 παραρτήματα σε 9 χώρες, καθώς και μέσω διαδικτυακών προγραμμάτων εκγύμνασης στο σπίτι, με την υπογραφή κορυφαίων επαγγελματιών προσωπικής προπόνησης.   
Τον προηγούμενο Φεβρουάριο το τμήμα influence marketing της εταιρείας ζήτησε από τους πελάτες της να ψηφίσουν έναν διάσημο άντρα, τον οποίο θαυμάζουν περισσότερο για τη σωματική του κατάσταση. Τα αποτελέσματα της έρευνας ανακοινώθηκαν τον προηγούμενο μήνα, και ανακηρρύσουν στις 5 πρώτες θέσεις τους εξής:

Νο1. Chris Hemsworth (36): «Για πολλούς άντρες, οι ήρωες ταινιών είναι πάντοτε εξαιρετικά δημοφιλείς. Αλλά από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, όπου οι βασικοί πρωταγωνιστές δράσης όπως ο Stallone και ο Schwarzenegger διατηρούσαν υπερβολικά μυώδεις σωματότυπους, σήμερα τα σκήπτρα παίρνουν εκείνοι οι ηθοποιοί, που αν και καλογυμνασμένοι, εμφανίζουν μια πιο ρεαλιστική εμφάνιση», λέει ο Nick Mitchell, CEO και ιδρυτής της Ultimate Performance, και συνεχίζει: «Και γι’ αυτό ο Chris Hemsworth αποτελεί για εκατομμύρια σύγχρονους άντρες το αδιαφιλονίκητο πρότυπο σώματος».  
Σύμφωνα με τον προσωπικό προπονητή Luke Zocchi, ο Hemsworth προτιμά τις  σύνθετες και λειτουργικές ασκήσεις που δουλεύουν ταυτόχρονα όλους τους μυς του σώματός του και τον βοηθούν να χάνει λίπος από παντού, ενώ δεν θα ξεκινήσει τη μέρα του εάν δεν ετοιμάσει ένα μεγάλο πράσινο smoothie από 5-6 διαφορετικούς τύπους λαχανικών, άγλυκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και σπόρους.

Νο 2. Brad Pitt (56): Αν και προχωρημένος μεσήλικας, ο Pitt δεν αφήνει το σώμα του να νικηθεί από το χρόνο. «Μπορεί να μην διατηρεί πλέον το θρυλικό six pack της εποχής του Fight Club, όμως εξακολουθεί να εμπνέει όλους τους άντρες χάρη στην άριστη φυσική του κατάσταση», λέει ο Mitchell.
Ο κοσμαγάπητος ηθοποιός επισκέπτεται το γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ είναι και πολύ επιμελής με την ισορροπία της θερμιδικής του πρόσληψης, ιδίως όταν ετοιμάζεται για κάποιο νέο ρόλο

.Νο 3. Ryan Reynolds (43): Στην τρίτη θέση βρίσκουμε έναν ηθοποιό με αρμονική σωματική διάπλαση και αμίμητη ευλυγισία -κάτι που απέδειξε κυρίως στον ρόλο του ως Deadpool, κατακτώντας εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ο Reynolds λατρεύει την πεζοπορία, το κολύμπι και το τρέξιμο, ενώ στο γυμναστήριο θα αφοσιωθεί σε προπονήσεις με βάρη μόνο όταν ο επόμενος ρόλος του του απαιτεί. Αλλά το μυστικό που διατηρεί τον ηθοποιό σε άριστη σιλουέτα είναι ότι τρώει μικρά γεύματα κάθε δυο ώρες, τα οποία περιλαμβάνουν τις ιδανικές αναλογίες μακροθρεπτικών συστατικών (σ.σ.: 30% άπαχες πρωτεΐνες, 40% σύνθετοι υδατάνθρακες, 30% καλά λιπαρά).

Νο 4. Zac Efron (32): «O Efron υπήρξε πάντα ένας ηθοποιός με λεπτό και τονωμένο σώμα, αλλά η επική μεταμόρφωση του μυϊκού του συστήματος για τις ανάγκες του ρόλου του στο Baywatch, τον έφερε σε μια από τις κορυφαίες θέσεις της λίστας», λέει ο Mitchell. Όμως, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Men’s Health, δεν θα ήθελε πλέον να είναι σε τόσο άριστη φόρμα. «Υπήρξε πολύς κόπος, πόνος και θυσίες για να χτίσω το σώμα μου για το Baywatch. Μια υπερβολικά σκληρή και απαιτητική διαδικασία, που δεν άξιζε περισσότερο από έναν ρόλο. Κρατήστε ρεαλιστικές προσδοκίες για το σώμα σας, απλά συντηρώντας την καλύτερη εικόνα του μεγέθους των μυών σας με συστηματική αλλά ήπια προπόνηση και υγιεινή διατροφή», λέει.

Νο 5. Cristiano Ronaldo (35): Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει γίνει συνώνυμος με την έννοια super-fit, κάτι που δεν σταματά να επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία στις αναρτήσεις του στα social media

. Αν και θέλει να είναι πάντα πρώτος σε όλα, ο μεγάλος σταρ της μπάλας κατακτά την 5η θέση στη λίστα της Ultimate Performance -ίσως επειδή δεν είναι ηθοποιός;-, εντούτοις, είναι μια αξιοζήλευτη θέση για δισεκατομμύρια άντρες σε όλο τον κόσμο.

ΤHE BEAUTY TEAM