Ποιος θα διαδεχτεί τον Daniel Craig ως James Bond;

sam-heughan-tom-hardy-henry-cavill-idris-elba
ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Sam Heughan, Tom Hardy, Henry Cavill και Idris Elba είναι τα μεγάλα φαβορί για να αναλάβουν τον ρόλο του «007».

Η πρεμιέρα του «No Time To Die» έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο και παράλληλα με τον ενθουσιασμό για την 25η ταινία του James Bond έχει ξεκινήσει η φημολογία για τον διάδοχο του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο.

 Σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση των Radio Times, ο πρωταγωνιστής του «Outlander» Sam Heughan απέσπασε το 30% των ψήφων και είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον ρόλο του «007», με τους Tom Hardy, Henry Cavill και Idris Elba να τον ακολουθούν.

Ο Σκοτσέζος ηθοποιός, ο οποίος έπαιξε έναν Βρετανό κατάσκοπο στην κωμωδία «Ο κατάσκοπος που με παράτησε» της Susanna Fogel το 2018, έχει δηλώσει σε συνέντευξη στο ITV πως είναι «όνειρο» του να παίξει τον Bond, ενώ αποκάλυψε πως είχε περάσει από δοκιμαστικό για τον ρόλο στο «Casino Royale».

Στην δεύτερη και τρίτη θέση της λίστας του περιοδικού βρίσκονται οι Hardy (14%) και Cavill (11%), οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν δοκιμάσει την τύχη τους σε μεγάλα κινηματογραφικά franchise, της Marvel/Sony και DC/Warner αντίστοιχα.

Shutterstock / Sarah Hipwell

Ο Elba (10%) στην τέταρτη θέση αποτελεί την πρώτη επιλογή σε περίπτωση που οι παραγωγοί αποφασίσουν να προβούν σε ριζικές αλλαγές στο reboot του χαρακτήρα. Σε δηλώσεις τους οι παραγωγοί έχουν αναφερθεί την προοπτική ενός μη λευκού ή γυναικείου Bond, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι top 10 υποψήφιοι μνηστήρες για τον ρόλο του James Bond έχουν ως εξής:

  1. Sam Heughan (30%)
  2. Tom Hardy (14%)
  3. Henry Cavill (11%)
  4. Idris Elba (10%)
  5. Tom Hiddleston (5%)
  6. Richard Madden (4%)
  7. Michael Fassbender (3%)
  8. Aidan Turner (3%)
  9. Cillian Murphy (3%)
  10. James Norton (3%)