Paris Jackson: «Προσπάθησα πολλές φορές να αυτοκτονήσω»

paris-Jackson Jordan Strauss
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η κόρη του «Βασιλιά της Pop» μίλησε ανοιχτά για προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Η Paris Jackson πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της στην μουσική με τον σύντροφο της Gabriel Glenn και παράλληλα ξεκίνησε μια εβδομαδιαία εκπομπή στο Facebook Watch με τίτλο «Unfiltered». Στο δεύτερο επεισόδιο η 22χρονη κόρη του Michael Jackson μίλησε για τα τραύματα και προβλήματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει, κυρίως σε σχέση με την εικόνα που είχε για το σώμα της, ενώ αποκάλυψε πως έχει κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας.

«Ήμουν το μοναδικό κορίτσι ανάμεσα σε τέσσερα αγόρια για τα πρώτα δέκα με έντεκα χρόνια της ζωής μου. Επειδή ήμουν το μοναδικό κορίτσι, ο πατέρας μου λάτρευε να με ντύνει. Έμοιαζα με μια πορσελάνινη κούκλα και το μισούσα» δήλωσε η Jackson.

Μετά τον θάνατο του πατέρα της το 2009, η Paris και τα αδέλφια μετακόμισαν με την γιαγιά της, Katherine Jackson, όμως η προσαρμογή στις νέες συνθήκες δεν ήταν εύκολη. «Το φαγητό έγινε εθισμός και όταν ένας ξάδελφος μου με αποκάλεσε χοντρή, ένιωθα ότι δεν άντεχα άλλο. Έτσι κατέληξα να αυτοτραυματίζομαι» σχολίασε η Jackson.

Shutterstock / Tinseltown

Η Jackson εξήγησε πως πάντα είχε τον έλεγχο του ξυραφιού και ήξερε πόσο βαθιά έκοβε το σώμα της και συμπλήρωσε πως συνεχώς έψαχνε τρόπους για να νιώσει την ντοπαμίνη στον οργανισμό της. Έτσι λοιπόν, πέραν των αυτοτραυματισμών, η Jackson στράφηκε μεταξύ άλλων στα τατουάζ.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που προκαλούν απελευθέρωση ντοπαμίνης. Ο αυτοτραυματισμός είναι ένα από αυτά, τα τατουάζ άλλο ένα. Οπότε υπήρχαν όλα αυτά και ήταν ένας περισπασμός από τον συναισθηματικό πόνο και να περάσω στον φυσικό πόνο και την ανάγκη για έλεγχο» τόνισε η Jackson, για να παραδεχτεί πως «προσπάθησα να σκοτώσω τον εαυτό μου πολλές φορές».