Πρώτη γεύση από την «Eutopia» των Massive Attack

massive-attack
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Το βρετανικό trip hop συγκρότημα μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών και ένα μικρό ηχητικό απόσπασμα από την νέα δουλειά του.

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από την δισκογραφία, οι Massive Attack ετοιμάζονται να επιστρέψουν με ένα νέο EP με τίτλο «Eutopia». Μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το εμβληματικό trip hop συγκρότημα μοιράστηκε μια σειρά αινιγματικών φωτογραφιών.

Η δεύτερη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram, στην οποία φιγουράρουν το λογότυπο των Massive Attack και ο τίτλος του νέου άλμπουμ, φαίνεται πως αποτελεί το επίσημο εξώφυλλο του «Eutopia».

Σε μια άλλη ανάρτηση τους στο Twitter, οι Massive Attack μοιράστηκαν ένα βίντεο 16 δευτερολέπτων που απεικονίζει μια παραμορφωμένη νεκροκεφαλή ενώ παράλληλα παίζει ένα μικρό απόσπασμα ενός νέου τραγουδιού.

Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες με νέα μουσική από τους Massive Attack ήταν το EP «Ritual Spirit» και το επτάιντσο single «Spoils Come Near Me» το 2016, ενώ το τελευταίο full-length άλμπουμ τους ήταν το «Heligoland» το 2010.