Ανοιχτός ο Elijah Wood για cameo εμφάνιση στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» της Amazon

lord-of-the-rings
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Παράλληλα ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πως ο τίτλος της φιλόδοξης παραγωγής είναι «λίγο παραπλανητικός».

Ο Elijah Wood πρόσφατα βρέθηκε ξανά μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και όπως φαίνεται το reunion που οργάνωσε ο Josh Gad του άνοιξε την όρεξη για μια επιστροφή στην Μέση Γη. Ο χολιγουντιανός αστέρας μάλιστα αποκάλυψε πως θα το ενδιέφερε να κάνει μια cameo εμφάνιση στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» της Amazon, όμως θεωρεί πως ο τίτλος της φιλόδοξης σειράς είναι λίγο παραπλανητικός.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Frodo Baggins στην πολυβραβευμένη τριλογία που σκηνοθέτησε ο Peter Jackson, δήλωσε στο Indiewire πως έχει «μεγάλο ενδιαφέρον» να δει την σειρά που ετοιμάζει η Amazon και αστειευόμενος σχολίασε πως θα έκανε τα πάντα για να ξαναδουλέψει στην Νέα Ζηλανδία, ακόμα και μια cameo εμφάνιση.

«Την έχουν ονομάσει “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”, αλλά νομίζω πως είναι λίγο παραπλανητικό. Από όσο καταλαβαίνω, το υλικό το οποίο δουλεύουν είναι χρονολογικά πολύ πριν την ιστορία [της τριλογίας του Jackson]» δήλωσε ο Wood, εκτιμώντας πως η νέα σειρά διαδραματίζεται στην Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. Κάτι τέτοιο ουσιαστικά καθιστά αδύνατη την εμφάνιση του Wood (ή άλλων ηθοποιών των ταινιών του Jackson), χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξει έναν άλλο χαρακτήρα ή να εμφανιστεί σε κάποιο «μελλοντικό όραμα».

Η συγκεκριμένη περίοδος στον ευρύτερο κόσμο που έπλασε ο J.R.R. Tolkien παρουσιάζεται στη συλλογή μυθικών ιστοριών «Σιλμαρίλλιον», η οποία εκδόθηκε μετά τον θάνατο του. Οι πέντε ενότητες του βιβλίου περιγράφουν την δημιουργία του σύμπαντος και τους μύθους που οδήγησαν στα γεγονότα του «Χόμπιτ» και του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το μπάτζετ της νέας παραγωγής της Amazon θα ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια ενώ θα διαδραματίζεται σε διαφορετική εποχή από αυτή που απεικονίζεται στις δύο τριλογίες του Jackson, καθώς η οικογένεια του J.R.R. Tolkien έχει απαγορεύσει στα στούντιο να αλλάξουν ή να επαναλάβουν τις ιστορίες που έχουν ήδη αφηγηθεί.