Γιατί η Elle Macpherson είναι πιο ευτυχισμένη και πιο υγιής στα 56 από ό,τι στα 30

giati-i-elle-macpherson-einai-pio-eutuxismeni-kai-pio-ugiis-sta-56-apo-oti-sta-30-elle-macpherson-einai-pio-eutuxismeni-kai-pio-ugiis-sta-56-apo-oti-sta-30
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Μαθήματα καλύτερης ζωής από το θρυλικό supermodel, που κατέκτησε την ευεξία μέσα από πολύ απλά πράγματα.

«Εστιάζω στο να είμαι καλά κάθε μέρα. Ο καθένας μπορεί να απολαύσει μια πληρέστερη ζωή αν επενδύσει στην ευεξία και κατανοήσει την ενέργεια που αποκτά όταν νιώσει αρμονικά με το εσωτερικό του κόσμο. Προσωπικά, βίωσα αυτή την εμπειρία από πρώτο χέρι από τη στιγμή που ανακάλυψα ότι τα απλά πράγματα κάνουν τη μεγάλη διαφορά», γράφει στη λεζάντα της τελευταίας ανάρτησής της στο Instagram η Elle Macpherson, όπου μέσα από ένα βίντεο δίνει συμβουλές... απείρου κάλλους.

Η διάσημη Αυστραλή καλλονή, η οποία απέκτησε το παρατσούκλι “The Body” χάρη στα τέλεια σωματικά χαρακηριστικά της, τα τελευταία χρόνια ασχολείται επιχειρηματικά με την ομορφιά, την αντιγήρανση και την ευεξία, ιδρύοντας το 2014 την εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων WelleCo. Σε συνέντευξή της για το Αυγουστιάτικο τεύχος του περιοδικού Red, εξηγεί περισσότερα: 

«Στη ζωή μου έχω δοκιμάσει κάθε είδους προπονήσεις και δίαιτες, αλλά τώρα πολλά από τα πράγματα που έκανα στα 30 και τα 40 μου βλέπω ότι δεν λειτουργούν. Όταν έφτασα στα 50, στα μάτια των ανθρώπων, υποψιαζόμουν ότι φαινόμουν ακόμα υπέροχη αλλά εγώ η ίδια δεν ένιωθα έτσι, δεν είχα αίσθηση ζωτικότητας, και παρατηρούσα τον εαυτό μου να κατακερματίζεται από μέσα», εξομολογείται η Macpherson και συνεχίζει: «Συνειδητοποίησα ότι μόνο εάν κατάφερνα να αυξήσω τα εσωτερικά επίπεδα ζωτικότητάς μου, θα μπορούσα να κάνω με το σώμα μου ό,τι έκανα και στα 30. Ήταν ακριβώς η εποχή που βρήκα το μυστικό της καθημερινής ευεξίας και τη σωστή κατεύθυνση για μεγαλύτερη εσωτερική αρμονία: κολύμπι, διαλογισμός και μια έξτρα βοήθεια από φυσικά, “πράσινα” συμπληρώματα διατροφής που μου σύστησε ο προσωπικός μου διατροφολόγος. Με τη δική του επιστημονική γνώση και εμπειρία ίδρυσα την WelleCo, με σκοπό να προφέρω και στον υπόλοιπο κόσμο την καλύτερη δυνατή λύση ευεξίας, που θα βοηθήσει τον καθένα να εξελιχθεί στην καλύτερη έκδοση του εαυτού του, σε κάθε ηλικία».

«Δεν στεναχωριέμαι για τη γήρανση. Χωρίς αυτή, δεν θα μπορούσα να έχω αποκτήσει το υπέροχο δώρο ζωής, δηλαδή να είμαι μητέρα δυο παιδιών (22 και 17 ετών).  Ούτε αισθάνομαι πλέον την πίεση να έχω ένα συγκεκριμένο look. Πιστεύω ότι η πραγματική ομορφιά είναι βαθιά μέσα στην ψυχή μας και όχι πάνω στο δέρμα μας. Γι’ αυτό επενδύω  περισσότερο στην ευεξία μου. Είναι ένας τρόπος ύπαρξης, ένας τρόπος ζωής», λέει -και συμβουλεύει- η 56χρονη Elle Macpherson (με σώμα 30άρας).

THE BEAUTY TEAM