Τα καθημερινά fitness κόλπα των A-list celebrities

ta-kathimerina-fitness-kolpa-ton-a-list-celebrities
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Κλέψτε τα μυστικά άσκησης των πιο διάσημων super bodies, όταν βαριούνται να πάνε γυμναστήριο.

Η τήρηση μιας συστηματικής ρουτίνας προπόνησης είναι δύσκολη ακόμη και για τις διασημότητες, με τη φράση «βαριέμαι σήμερα να πάω γυμναστήριο» να τη βλέπουμε αναρτημένη πολλές φορές στους λογαριασμούς celebrities με σούπερ σώματα όπως η Kendall Jenner, η Kate Hudson ή η Miranda Kerr. Αλλά αυτές οι γυναίκες, έχουν βρει μερικούς πολύ έξυπνους και αποτελεσματικούς τρόπους να διατηρούν τη φόρμα τους σε κορυφαία επίπεδα, ακόμη και όταν δεν είναι  υποχρεωμένες να ακολουθήσουν μια συνεδρία στο γυμναστήριο. 
Δείτε πώς. 

Όποτε βρείτε ευκαιρία, κάντε κινήσεις που ευνοούν την ανόρθωση των γλουτών σας: «Τα ημικαθίσματα μπορούν να γίνουν παντού, χωρίς ανάγκη εξοπλισμού. Μόνο 10 επαναλήψεις κάθε φορά που θα ξυπνήσετε ή που είστε στο μπάνιο, στην κουζίνα και στη βόλτα με το σκύλο, αρκούν για να διατηρείτε τους γλουτούς και τους μηρούς σας σφιχτούς και με λιγότερη κυτταρίτιδα», γράφει η Miranda Kerr, και επιδεικνύει σε ένα βίντεο (που ανέβασε πριν λίγες μέρες), μερικές ακόμη κινήσεις stretching για να διατηρεί το κάτω μέρος του σώματός της fit & sexy.


Μην αναγκάζεστε να κάνετε κάτι που δεν σας ταιριάζει: «Μισώ το τρέξιμο και κάθε είδους αερόβια άσκηση. Θα προτιμούσα να κάνω πολλές επαναλήψεις με αλτήρες ή στάσεις γιόγκα, σμιλεύοντας πιο αποτελεσματικά τους μυς μου», γράφει η Kendall Jenner.

  Βρείτε μια σωματική δραστηριότητα που σας κάνει να νιώθετε όμορφα: «Ανέκαθεν μου άρεσε ο χορός και το μπαλέτο, και εδώ και πέντε χρόνια προπονούμαι εντατικά στις τάξεις της Mary Helen Bowers. Αλλά λόγω του κορωνοϊού το στούντιο έκλεισε, οπότε βρήκα αντίστοιχη ευχαρίστηση στις μεγάλες βόλτες στα βουνά του Μαλιμπού», λέει η Phoebe Tonkin.

Βγείτε έξω: Η Kate Hudson γράφει στην τελευταία της ανάρτηση: «Είμαι κορίτσι της φύσης. Μεγάλωσα στο Κολοράντο και ήμουν πάντα έξω, είτε τρέχοντας, είτε κάνοντας μεγάλες βόλτες με ποδήλατο. Μου αρέσει αυτή η αίσθηση ελευθερίας κινήσεων, ακόμη και όταν βρίσκομαι στο κέντρο του Μανχάταν. Απλά βάζω τα ακουστικά μου και περπατώ πολλά χιλιόμετρα κάθε πρωί»

.Κάντε τις προπονήσεις σας σύντομες και ήπιες αλλά συνεπείς, μέσα στο ίδιο σας το σπίτι: «Ξυπνάω κάθε μέρα στις 6:30, ελέγχω τα email μου πίνοντας πράσινο τσάι, και αμέσως μετά απλώνω το στρωματάκι γυμναστικής στο σαλόνι μου εκτελώντας αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα κοιλιακών», έγραψε η  Cindy Crawford σε ανάρτησή της τον προηούμενο μήνα.

ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM