Πώς γίνεται η Cher να είναι τόσο απίστευτα fit στα 74;

pos-ginetai-i-cher-na-einai-toso-apisteuta-fit-sta-74-cher-na-einai-toso-apisteuta-fit-sta-74
ΤΡΙΤΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η Θεά της ποπ αποκαλύπτει τους λόγους που οι Dsquared2 την επέλεξαν ως μούσα αιώνιας νιότης για τη νέα τους κολεξιόν.

Σε μια ανεπανάληπτη σύλληψη δημιουργικής καμπάνιας, τα αδέρφια Dean και Dan Caten -ιδρυτές του διάσημου brand μόδας και αρωμάτων Dsquared2-, επέλεξαν την Cher να αποτελέσει τη μούσα τους για τη νέα κολεξιόν ICON Spring Summer 2020, όπου αντί για εντυπωσιακά φορέματα και φουλ-χρυσοποίκιλτα σύνολα, η 74χρονη Cher φωτογραφίζεται με t-shirt και τζιν, δείχνοντας νεότερη και από την πρώτη νιότη της!Πώς διατηρεί την ίδια ζωντανή, νεανική ενέργεια για περισσότερα από 50 χρόνια καριέρας, μόνο αυτή το ξέρει και το αποκαλύπτει:

Δουλεύει δύο φορές πιο σκληρά στο γυμναστήριο: Η Cher δεν αφήνει τη φυσική της κατάσταση στην τύχη. Ό,τι συνήθιζε να κάνει όταν ήταν νεότερη και σε πλήρη άνθιση της καριέρας της, δηλαδή το να προπονείται συστηματικά, αυτό ακριβώς κάνει και τώρα. «Απλά, έχω διπλασιάσει τις επισκέψεις μου στο γυμναστήριο, δουλεύοντας κυρίως στη διατήρηση της μυϊκής μάζας», έχει δηλώσει στο περιοδικό Hello! Και όπως λένε οι προπονητές της, η «γιαγιά» της ποπ μπορεί να κρατηθεί σε στάση σανίδας επί 5 ολόκληρα λεπτά!

Ακολουθεί χορτοφαγική διατροφή δεκαετίες τώρα: «Δεν μου άρεσε ποτέ το κρέας και έτσι τα περισσότερα πράγματα που λατρεύω να καταναλώνω είναι vegan», έχει γράψει η Cher στο Twitter, ενώ στο best seller βιβλίο της με τίτλο Cher Forever Fit: The Lifetime Plan for Health, Fitness, and Beauty, συμβουλεύει: «Αποφύγετε τις τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ζωικά λιπαρά επειδή θα οδηγήσουν το σώμα σας σε σταδιακή αύξηση χοληστερόλης και υπερβολικού λίπους. Υψηλή χοληστερόλη σημαίνει καρδιαγγειακά προβλήματα, ενώ φτωχή πρόσληψη φυτικών ινών σημαίνει περισσότερο σωματικό σπλαχνικό λίπος -το πιο δύσκολο να αποβληθεί ακόμη και με την πιο σκληρή εξάσκηση των κοιλιακών σας. Αλλά το μεγαλύτερο όφελος στο σώμα μου το είδα όταν “απογαλακτίστηκα” από τα γαλακτοκομικά προϊόντα, ιδίως τα τυριά. Νομίζω ότι το τυρί είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα για το σώμα, επειδή δεν χωνεύεται καλά, αντίθετα με τις φυτικές πρωτεΐνες». 

ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM