Στα σκαριά τηλεοπτικό spin-off σειρά του νέου «Batman»

batman-gotham
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ο δημιουργός του «Boardwalk Empire» υπογράφει το σενάριο της νέας δραματικής αστυνομικής σειράς στο Γκόθαμ Σίτι.

Η Warner Brothers έχει μεγάλα σχέδια για τον Batman του Matt Reeves και πέραν της νέας ταινίας με τον Robert Pattinson στο πρωταγωνιστικό ρόλο σχεδιάζει μια spin-off τηλεοπτική σειρά για το HBO Max.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, η νέα σειρά θα είναι ένα αστυνομικό δράμα που διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο με το «The Batman» και θα φέρει την υπογραφή του Terence Winter, δημιουργού του «Boardwalk Empire». Το σενάριο του Winter εστιάζει σε μια ομάδα αστυνομικών του Γκόθαμ Σίτι οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα και πιο επικίνδυνη κάστα εγκληματιών.

Ο νέος Batman θα κάνει το κινηματογραφικό ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2021.

«Είναι μια απίστευτη ευκαιρία, όχι μόνο να αναπτύξουμε το όραμα του κόσμου που δημιουργώ στην ταινία, αλλά να τον εξερευνήσουμε σε βάθος και με λεπτομέρεια που μονάχα ένα μακροσκελές φορμάτ επιτρέπει» σχολίασε ο Reeves, τονίζοντας παράλληλα πως είναι όνειρο που θα συνεργαστεί με τον Terrence Winter στην σειρά.

Άρθρο του Hollywood Reporter εκτιμά πως η νέα σειρά θα δανειστεί τον τίτλο της από το «Gotham Central», μια σειρά κόμικ των Ed Brubaker και Greg Rucka με ανάλογο περιεχόμενο. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν χαρακτήρες και ηθοποιοί από την ταινία του Reeves, όπως ο Jeffrey Wright που ενσαρκώνει τον επιθεωρητή Gordon, θα εμφανιστούν και στην σειρά του HBO Max.

Fox

Το «Gotham» ολοκληρώθηκε το 2019, μετά από πέντε κύκλους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία του Γκόθαμ Σίτι βρίσκεται στο προσκήνιο, με την σειρά «Gotham» του Fox επικεντρώθηκε στον νεαρό Gordon (Benjamin McKenzie) και τα πρώτα βήματα πολλών εμβληματικών εχθρών του Batman.