Υπό σχεδιασμό το «Με τα Μάτια Κλειστά 2» με την Sandra Bullock

bird-box
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ο συγγραφέας του πρωτότυπου μυθιστορήματος απέφυγε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το σίκουελ της ταινίας τρόμου με την Sandra Bullock.

Πριν από δύο χρόνια η Sandra Bullock πρωταγωνίστησε στο «Με τα Μάτια Κλειστά» σε σκηνοθεσία της Susanne Bier για λογαριασμό του Netflix αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Μετά την κυκλοφορία της ταινίας κυκλοφόρησαν φήμες για ένα σίκουελ και σύμφωνα με τον συγγραφέα του πρωτότυπου μυθιστορήματος, Josh Malerman, ο σχεδιασμός της συνέχειας έχει ήδη ξεκινήσει.

«Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά μπορώ να πω ότι βρίσκεται σε ανάπτυξη» αποκάλυψε ο συγγραφέας σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Inverse, συμπληρώνοντας πως ορισμένες φορές βρίσκει «περίεργη» την μυστικότητα γύρω από το σίκουελ.

Netflix / Saeed Adyani

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της συνέχειας, ο Malerman άφησε να εννοηθεί πως ενδέχεται να ακολουθήσει την ιστορία του νέου μυθιστορήματος που θα εκδοθεί μέσα στον Ιούλιο. Το «Malorie», όπως είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου, διαδραματίζεται 12 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, κάτι που σημαίνει ότι τα δύο παιδιά που είναι πλέον έφηβοι.

Σύμφωνα με την σύνοψη του νέου βιβλίου, τα αινιγματικά τέρατα έχουν μεταμορφωθεί «σε κάτι ακόμα πιο τρομακτικό». Δεν είναι ξεκάθαρα εάν ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε η Bullock εμφανίζεται στο «Malorie» ή εάν η ηθοποιός θα επιστρέψει στην νέα ταινία του Netflix.