Η Winona Ryder καταθέτει υπέρ του Johnny Depp στα δικαστήρια

Johnny-depp-winona-ryder
ΤΡΙΤΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

«Έμεινα έκπληκτη, μπερδεμένη και αναστατωμένη όταν άκουσα τις κατηγορίες εναντίον του» δήλωσε για τον πρώην σύντροφο της.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard συνεχίζεται, καθώς ο πρώην αστέρας των «Πειρατών της Καραϊβικής» έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον την πρώην συζύγου του, η οποία άφησε να εννοηθεί σε άρθρο της ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Στα πλαίσια της μήνυσης που κατέθεσε ο χολιγουντιανός αστέρας, η πρώην σύντροφος του Winona Ryder αναμένεται να καταθέσει στα δικαστήρια την Τετάρτη. Η Ryder γνώρισε τον Depp το 1989 ενώ την επόμενη χρονιά συμπρωταγωνίστησε μαζί του στον «Ψαλιδοχέρη». Λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, όμως η σχέση τους έληξε τρία χρόνια αργότερα, το 1993.

BEI/Shutterstock

Σύμφωνα με άρθρο των Times, η 48χρονη ηθοποιός αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο πως ο πρώην αρραβωνιαστικός της ουδέποτε άσκησε βία εναντίον της και πως ήταν ένας «εξαιρετικά στοργικός άνθρωπος».

«Τον θεωρούσα τον καλύτερο φίλο μου και κοντά μου όσο η οικογένεια. Προφανώς δεν ήμουν εκεί στον γάμο του με την Amber, όμως, βάσει της εμπειρίας μου που ήταν τόσο διαφορετική, έμεινα έκπληκτη, μπερδεμένη και αναστατωμένη όταν άκουσα τις κατηγορίες εναντίον του» αναφέρει η ηθοποιός στην δήλωση της, συμπληρώνοντας ότι ο Depp είναι κάθε άλλο παρά βίαιος άνθρωπος και ότι πάντα ένιωθε ασφάλεια δίπλα του.

BFA/REX/Shutterstock / John Salangsang

Η πλευρά της Heard φέρεται να είχε προσπαθήσει να εμποδίσει τις καταθέσεις πρώην συντρόφων του Depp, όπως την Ryder και την Vanessa Paradis, με τον ισχυρισμό πως δεν έχουν σχέση με την συγκεκριμένη δικαστική υπόθεση.