Έτσι δείχνει η Lady Gaga εντελώς αμακιγιάριστη: αγνώριστη!

etsi-deixnei-i-lady-gaga-entelos-amakigiaristi-agnoristi-lady-gaga-entelos-amakigiaristi-agnoristi
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Λίγες μέρες πριν, η super star της βιομηχανίας του θεάματος ανέβασε μια nude-face selfie τρολάροντας το βαρύ μακιγιάζ που συνηθίζει να φορά.

Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας για την 34χρονη βασίλισσα της pop είναι μια σοβαρή υπόθεση. Η Lady Gaga είναι γνωστή για το υπερβολικό -έως εκκεντρικό και υπερφίαλο- μακιγιάζ που χρησιμοποιούσε για πολλά χρόνια σε κάθε επαγγελματικής της εμφάνιση στη σκηνή και στα video clip (μάλιστα, αυτή η εμμονή της με το makeup την οδήγησε να δημιουργήσει μια δική της μάρκα, την Haus Laboratories), και γι’ αυτό η τελευταία selfie που ανέβασε στο λογαριασμό της χωρίς καθόλου μακιγιάζ, ίσως να είναι ιστορική.

«Σκέφτομαι όλο τον κόσμο -Σ.Σ.: λόγω κορωνοϊού- και στέλνω ένα μήνυμα αγάπης. Το μυαλό μου κάνει κύκλους σε μια και μόνο σκέψη: Θέλω να πω ότι σας αγαπώ», γράφει η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Ποια μυστικά ομορφιάς και αντιγήρανσης κρύβονται πίσω από αυτή την εικόνα: Η Lady Gaga δεν κατάφερε τυχαία αυτήν την πανέμορφη επιδερμίδα χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η προσωπική της makeup artist, Sarah Tanno, έχει από χρόνια αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της ότι η super star έχει την πιο απίστευτη επιδερμίδα στη βιομηχανία του θεάματος, επειδή έχει μετατρέψει την ενυδάτωση του προσώπου της σε αληθινή ιεροτελεστία, συνδυαστικά με μια απολύτως υγιεινή διατροφή βασισμένη σε φυσικές, βιολογικές τροφές, και με μεγάλη έμφαση στα ωμά λαχανικά και φρούτα.

«Η πιο αγαπημένη της συνήθεια για υγιές και νεανικό δέρμα, είναι τα υγιεινά ροφήματα», λέει η επί πολλά έτη προσωπική της chef, Bo O'Connor, η οποία ακολουθεί ακόμη και σήμερα την βασίλισσα της pop σε όλες τις περιοδείες της ανά τον κόσμο.

«Πολλές φορές μέσα στην  ημέρα, η Lady Gaga πίνει πολύ πράσινο τσάι, φρέσκο νερό καρύδας και πράσινα smoothies -με φρεσκοκομμένο λάχανο, σπανάκι, σέλινο, αγγούρι, μαϊντανό και λεμόνι». 

THE BEAUTY TEAM