Επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Kanye West στις αμερικάνικες εκλογές του φθινοπώρου

kanye-west
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Παρά τις πρόσφατες φήμες για απόσυρση του από την προεδρική κούρσα, ο 43χρονος ράπερ τελικά κατέβει με το Birthday Party.

Η ανακοίνωση του Kanye West πως θα θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ αναμφίβολα έβαλε φωτιά στην πολιτική σκηνή και τον χώρο του θεάματος. Μετά την αρχικό ενθουσιασμό και στήριξη που έλαβε ο Αμερικάνος ράπερ, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για την ψυχική υγεία του, ενώ ένα φερόμενο μέλος της προεκλογικής ομάδας του ισχυρίστηκε πως δεν θα κατέβει τελικά για πρόεδρος.

Τελικά ο Kanye West διέψευσε τους πάντες και φαίνεται πως συνεχίζει κανονικά βάσει σχεδίου, αφού σύμφωνα με άρθρο του TMZ έχει διεκπεραιώσει την σχετική γραφειοκρατία. Το άρθρο αποκαλύπτει πως ο West έχει καταθέσει αίτηση ώστε να είναι υποψήφιος στις εκλογές του φθινοπώρου με το Birthday Party, όπως είναι το όνομα του κόμματος του,.

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, με πίστη στον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ» είχε γράψει στο Twitter ο West πριν από δύο εβδομάδες, ενώ στην συνέχεια έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Forbes.

WWD/REX/Shutterstock / Lexie Moreland

Οι δηλώσεις του πετυχημένου ράπερ και επιχειρηματία σχετικά με τα εμβόλια και το Planned Parenthood, με τον Will.i.am των Black Eyed Peas να τονίζει πως είναι «επικίνδυνη» η ανάμιξη του West με την πολιτική.