Madonna και Guy Ritchie για πρώτη φορά ξανά μαζί μετά τον χωρισμό τους

guy-ritchie-madonna Evan Agostini
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού μάλλον παραμένουν τεταμένες αφού δεν χαιρετήθηκαν σε πάρτι στο οποίο παρευρέθηκαν.

Η Madonna και ο Guy Ritchie βρέθηκαν ξανά μαζί δημοσίως για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια. Η «Βασίλισσα της Pop» και ο Βρετανός σκηνοθέτης πήραν διαζύγιο το 2008 και οι σχέσεις του ήταν τεταμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έκτοτε έχουν αποφύγει να βρεθούν στον ίδιο χώρο, όμως το βράδυ της Πέμπτης παρευρέθηκαν σε μια έκθεση στην Tanya Baxter Gallery του Λονδίνου. Η Madonna εμφανίστηκε με τον νυν σύντροφο της Ahlamalik Williams, ενώ ο Ritchie με την σύζυγο του Jacqui Ainsley.

Μετά το διαζύγιο το 2008, το ζευγάρι μοιράστηκε την επιμέλεια των δύο παιδιών που απέκτησαν μαζί, του 19χρονου Rocco και του 14χρονου David, οι οποίο συνόδευσαν τους γονείς τους στην πολιτιστική εκδήλωση.

Παρά το γεγονός ότι σπάνια βρίσκονται μαζί, φαίνεται πως οι σχέσεις του πρώην ζεύγους παραμένουν παγωμένες, καθώς δεν αντάλλαξαν χαιρετισμούς, ενώ σύμφωνα με πηγή της MailOnline ο Ritchie ήταν εμφανώς ανήσυχος όταν η πρώην σύζυγος του έφτασε στην εκδήλωση.

Shutterstock / Denis Makarenko

«Ο Guy αρχικά έμοιαζε ανήσυχος όταν εκείνη έφτασε και μετά χαλάρωσε. Η Madonna ήταν στο πάρτι για περίπου μισή ώρα, προτού μπει σε ένα μαύρο Ranger Rover με τον σύντροφο της και την Mercy. Ο Rocco πήγε να την χαιρετήσει στην πόρτα του Ranger Rover και μετά έφυγε. Αυτός τότε έφυγε λίγο αργότερα με τον πατέρα του και την Jacqui» αποκάλυψε η πηγή του άρθρου.