Πρώτο τρέιλερ για το φαντασμαγορικό «Black Is King» της Beyoncé

black-is-king
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Το νέο visual άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας θα κυκλοφορήσει μέσω της πλατφόρμας streaming Disney+ στις 31 Ιουλίου.

Η Beyoncé και η Disney έδωσαν στην δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ για το visual άλμπουμ «Black Is King», το οποίο αντλεί πολλά στοιχεία από την ιστορία του «Βασιλιά των λιονταριών». Η παραγωγή της  ταινίας ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και είναι αφιερωμένη «στους νέους βασιλιάδες και τις νέες βασίλισσες που αναζητούν τα στέμματα τους».  

«Τα ταξίδια των μαύρων οικογενειών, με την πάροδο του χρόνου, τιμώνται σε μια ιστορία για το υπερβατικό ταξίδι ενός νεαρού βασιλιά μέσα από την προδοσία, την αγάπη και την ταυτότητα. Οι πρόγονοί του τον καθοδηγούν για να βρει το πεπρωμένο του, και με τις διδασκαλίες του πατέρα του και την καθοδήγηση από την παιδική του αγάπη, αποκτά τις αρετές που απαιτούνται για να ανακτήσει το σπίτι και το θρόνο του»

«Αυτά τα διαχρονικά μαθήματα αποκαλύπτονται και αντανακλώνται μέσα από τις Μαύρες φωνές του σήμερα, που τώρα απολαμβάνουν στην δική τους δύναμη. Το “Black Is King” είναι επιβεβαίωση ενός μεγάλου σκοπού, με πλούσια visuals που γιορτάζουν τη Μαύρη ανθεκτικότητα και τον πολιτισμό» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Disney.

Στο «Black Is King» συμμετέχουν ο Jay-Z, η μητέρα της Beyoncé, η Tina Knowles- Lawson, καθώς και οι Lupita Nyong’o, Naomi Campbell και Kelly Rowland. Το visual album αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω του Disney+ στις 31 Ιουλίου.