Η «Παλιά Φρουρά» σπάει τα κοντέρ στο Netflix και η Charlize Theron το γιορτάζει

charlize-theron
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η νέα περιπέτεια σε σκηνοθεσία της Gina Prince-Bythewood μπήκε στην λίστα των top 10 ταινιών της πλατφόρμας streaming και συνεχίζει.

Η Charlize Theron μπορεί να δυσαρεστήθηκε με την απόφαση των παραγωγών να προχωρήσουν με διαφορετική ηθοποιό στο πρίκουελ του «Mad Max», όμως φαίνεται πως το ξεπέρασε και γιορτάζει την τεράστια επιτυχία που σημειώνει στο Netflix η νέα περιπέτεια της «Η Παλιά Φρουρά».

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Netflix, νέα ταινία που κυκλοφόρησε στις 10 Ιουλίου έχει ήδη καταφέρει να μπει στην λίστα των δέκα πιο δημοφιλών ταινιών στην πλατφόρμα streaming, ενώ παράλληλα η Gina Prince-Bythewood είναι η πρώτη Μαύρη σκηνοθέτιδα του top 10.

«Η ταινία αναμένεται να φτάσει τα 72 εκατομμύρια σπίτια στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες» αναφέρει η ανάρτηση του Netflix την οποία αναδημοσίευσε η Theron στον λογαριασμό της στο Twitter.

Στην συνέχεια η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε ένα meme που στο πρώτο καρέ με την ένδειξη «Παρασκευή βράδυ» δείχνει τον χαρακτήρα της από την ταινία να πίνει ένα μπουκάλι βότκα, ενώ στο δεύτερο καρέ με την ένδειξη «Δευτέρα πρωί» κείτεται νεκρή μέσα στα αίματα.

«Το νιώθω» σχολίασε με χιούμορ στην ανάρτηση της η Theron, αφήνοντας να εννοηθεί πως γιόρτασε δεόντως την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η «Παλιά Φρουρά».

Στην ταινία που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ των Greg Rucka και Leandro Fernández εμφανίζονται επίσης οι KiKi Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Veronica Ngo, Matthias Schoenaerts και Chiwetel Ejiofor.