A$AP Rocky και Lil Nas X στηρίζουν την «νέα κουλτούρα ομορφιάς» της Rihanna

asap-rocky-rihanna-lil-nas-x
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς της Fenty Beauty κυκλοφορεί στις 31 Ιουλίου.

Η Rihanna λάνσαρε και επίσημα την διαφημιστική καμπάνια για την νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς Fenty Beauty, δίνοντας στην δημοσιότητα ένα βίντεο με πολλά γνώριμα πρόσωπα. Στο διαφημιστικό σποτ διάρκειας ενός λεπτού εμφανίζονται πολλά μοντέλα που αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά τους, μεταξύ των οποίων οι A$AP Rocky, Lil Nas X και η ίδια η Rihanna. Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται το σλόγκαν την νέας σειράς προϊόντων που φιλοδοξεί να δημιουργήσει «μια νέα κουλτούρα ομορφιάς».

«Δουλεύω πάνω στην σειρά Fenty Skin για πάνω από δύο χρόνια, τελειοποιώντας τις φόρμουλες και δημιουργώντας συσκευασίες που είναι φιλικές στον πλανήτη μας! Φόρμουλες που δουλεύουν και που δουλεύουν καλά με το makeup!» δήλωσε η Rihanna για την νέα σειρά προϊόντων με την υπογραφή της.

«Όλα ξεκινούν με τα θεμέλια που είναι το δέρμα σας και όλοι ξέρουμε την εμμονή που έχω το όμορφο, υγιές δέρμα – οπότε είτε θέλετε να βάλετε makeup, είτε καθόλου, πάντα υπάρχει μια επιδερμίδα από κάτω που ακτινοβολεί» συμπλήρωσε η Rihanna τονίζοντας πως τα προϊόντας είναι για όλα τα φύλα επειδή «ανεξάρτητα από το ποιος είσαι, αξίζεις να έχεις υπέροχο δέρμα».

Σύμφωνα με πρόσφατες αναρτήσεις της Rihanna στο Twitter, η νέα σειρά ομορφιάς θα γίνει αποκλειστικά διαθέσιμη μέσω του FentySkin.com από τις 31 Ιουλίου.

Δείτε το διαφημιστικό της Fenty Skin