Ο August Alsina αφήνει αιχμές για την Jada Pinkett Smith στο νέο single του

august-alsina Donald Traill
ΤΡΙΤΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Το «Entanglements» με συμμετοχή του Rick Ross περιέχει σαφείς αναφορές στην σχέση που είχε με την σύζυγο τού Will Smith.

Σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια του Red Table Talk, η Jada Pinkett Smith και ο Will Smith μίλησαν για την σχέση που φημολογείται ότι είχε με τον August Alsina. Το ζευγάρι παραδέχτηκε πως υπήρξε σχέση μεταξύ της Pinkett Smith και του Alsina, υποβαθμίζοντας όμως την έκταση της.

«Ναι, ήταν σχέση, απολύτως. Πόναγα πολύ και ήμουν συντετριμμένη. Κατά την διάρκεια εκείνης της σχέσης κατάλαβα απόλυτα ότι δεν μπορείς να βρεις την ευτυχία έξω από τον εαυτό σου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Pinkett Smith στην εκπομπή.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Chris Pizzello

Θέλοντας να «απαντήσει» στην συνέντευξη των Smith, ο 27χρονος μουσικός κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, το «Entanglements» με συμμετοχή του Rick Ross, όπου δίνει την δική του εκδοχή των γεγονότων.

Ακούστε το «Entanglements» του August Alsina με συμμετοχή του Rick Ross

Landmark / PR Photos

Στους στίχους που έγραψε με τον Derrick Milano, ο Alsina αναφέρει μεταξύ άλλων «δεν είναι το κορίτσι μου, αλλά έχω τα κλειδιά για το σπίτι και το αυτοκίνητο» και «άφησες τον άνδρα σου για να τα βάλεις μαζί μου και να του ραγίσεις την καρδιά».

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο μέσω υπηρεσιών streaming όπως Spotify, iTunes και Amazon.