«Game of Thrones»: Ξεκινά το κάστινγκ για τον «Οίκο του Δράκου»

game-of-thrones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η spin-off πρίκουελ σειρά του HBO θα διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν τα γεγονότα της κεντρικής τηλεοπτικής σειράς.

Ο George R.R. Martin μπορεί να δυσκολεύεται λίγο να ολοκληρώσει την επική ιστορία του «Game of Thrones», όμως το ΗΒΟ συνεχίζει ακάθεκτα με τον προγραμματισμό του και έχει ξεκινήσει το κάστινγκ για μια νέα πρίκουελ σειρά. Σύμφωνα με το Insider η σειρά τιτλοφορείται «House of the Dragon» και θα εστιάζει στον οίκο των Targaryen.

Η δράση στα δέκα επεισόδια της νέας σειράς που δημιούργησαν οι Miguel Sapochnik και Ryan Condol θα εκτυλίσσεται περίπου 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Game of Thrones». Οι παραγωγοί του HBO θα αντλήσουν κυρίως στοιχεία από τους δύο τόμους του «Φωτιά και αίμα» του Martin.

HBO

Σκηνοθέτης του πιλότου θα είναι ο Sapochnik, ο οποίος είχε εργαστεί πάνω σε πολλές μεγάλες σκηνές μάχης του τελευταίου κύκλου του «Game of Thrones», όπως στα επεισόδια «The Long Night» και «The Bells».

Παρά τις θετικές εξελίξεις σε σχέση με την παραγωγή, παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά. Πριν από λίγους μήνες ο διευθυντής προγραμματισμού του τηλεοπτικού δικτύου Casey Bloys είχε εκτιμήσει πως η πρίκουελ σειρά ενδέχεται να βγει στον αέρα το 2022.

HBO

Δεδομένης της έντονης κριτικής που ασκήθηκε στις επιλογές των παραγωγών στο τελευταίο κύκλο του «Game of Thrones», το HBO κινείται με μεγάλη προσοχή και έχει επενδύσει πολλά στο franchise. Τον περασμένο Οκτώβριο ακύρωσε τα σχέδια μιας άλλης πρίκουελ σειράς με την Naomi Watts, με τον Bloys να αποφεύγει να δώσει σαφείς εξηγήσεις.