«Τα φιλαράκια»: Ο David Schwimmer δίνει απάντηση σε ένα από τα καυτά ερωτήματα της σειράς

friends-Jennifer-aniston-david-schwimmer
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ηθοποιός πήρε θέση για την «απιστία» του Ross στον τρίτο κύκλο όταν βρισκόταν σε «διάλειμμα» με την Rachel.

Ο David Schwimmer ετοιμάζεται για το πολυαναμενόμενο reunion με τα υπόλοιπα «Φιλαράκια» του για ένα ειδικό unscripted επεισόδιο στο HBO Max, τα γυρίσματα η παραγωγή του οποίου πιθανότατα να ξεκινούν τον ερχόμενο μήνα. Η αποκάλυψη για τις εξελίξεις στην παραγωγή έγινε στην εμφάνιση του 53χρονου ηθοποιού στην βραδινή εκπομπή του Jimmy Fallon.

Εκεί ο Schwimmer μίλησε για τα «Φιλαράκια» και έδωσε μάλιστα και την δική του άποψη για ένα από τα πιο καυτά ερωτήματα στους κύκλους οπαδών της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς – το κατά πόσο ο Ross και η Rachel ήταν ακόμα μαζί στον τρίτο κύκλο. Στην συγκεκριμένη σεζόν η σχέση των δύο χαρακτήρων περνά μια κρίση και σε ένα επεισόδιο ο Ross έχει μια «περιπέτεια» με μια άλλη γυναίκα, την Chloe.

Στην συνέχεια ο Ross εξηγεί στην Rachel ότι πίστευε πως τα είχαν χαλάσει, όμως η Rachel διαφώνησε, θεωρώντας πως πρόκειται για απιστία. Αργότερα στην σειρά υπήρξαν πολλές παραπομπές στο συμβάν, σε βαθμό που έγινε «ατάκα» με τον Ross συχνά να αναφωνεί πως «ήμασταν σε διάλειμμα».

«Μπορείς τώρα, ως David Schwimmer, να πεις εάν είχαν διάλειμμα στην σχέση τους ή όχι;» ρώτησε ο Fallon τον ηθοποιό, ο οποίος απάντησε πως «δεν τίθεται καν ερώτημα, έκαναν ένα διάλειμμα». Η απάντηση του Schwimmer αναμφίβολα θα δώσει νέο ενδιαφέρον στις συζητήσεις των οπαδών της σειράς.