Η Kim Kardashian σπάει την σιωπή της για την ψυχική υγεία του Kanye West

kim-kardashian-kanye-west
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ζητά «συμπόνια και κατανόηση» για τον σύζυγο της που φημολογείται ότι αντιμετωπίζει σοβαρό επεισόδιο διπολικής διαταραχής.

Μια σειρά ανησυχητικών αναρτήσεων του Kanye West στο Twitter αποτέλεσαν αφορμή για την Kim Kardashian να μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγος της. Στα συγκεκριμένα tweet, τα οποία πλέον έχουν σβηστεί, ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ ισχυρίστηκε ότι η «λευκή ρατσίστρια» σύζυγος του κάλεσε έναν «γιατρό» για να τον «κλειδώσει» και ότι θα πάρει διαζύγιο.

«Όπως πολλοί θα γνωρίζετε, ο Kanye έχει διπολική διαταραχή. Οποιοσδήποτε πάσχει ή έχει ένα αγαπημένο πρόσωπο που πάσχει από αυτή, ξέρει πόσο πολύπλοκη και οδυνηρή είναι για να την καταλάβει» αναφέρει η 39χρονη τηλεστάρ και επιχειρηματίας στο μήνυμα που ανέβασε στο Instagram Stories.

Invision/AP / Jordan Strauss

Η ίδια σημειώνει πως δεν έχει μιλήσει δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα για να προστατέψει τα παιδιά της και το δικαίωμα του 43χρονου ράπερ στην ιδιωτική ζωή σε σχέση με την υγεία του, όμως αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της «εξαιτίας του στίγματος και των εσφαλμένων αντιλήψεων σχετικά με την ψυχική υγεία».

Συνεχίζοντας η Kardashian σημείωσε πως όσοι αντιλαμβάνονται τα προβλήματα ψυχικής υγείας «ξέρουν πως η οικογένεια είναι ανήμπορη να κάνει κάτι εκτός αν το άτομο είναι ανήλικος», προσθέτοντας πως όσοι πάσχουν από διπολική διαταραχή «πρέπει να συμμετάσχουν στη διαδικασία λήψης βοήθειας, ανεξάρτητα του πόσο σκληρά προσπαθούν οικογένεια και φίλοι».

Shutterstock / Gregory Pace

Στο μήνυμα της τόνισε πως ο σύζυγος της είναι «ένας εξαιρετικός, αλλά πολύπλοκος άνθρωπος», ότι «οι λέξεις του ορισμένες φορές δεν συνάδουν με τις προθέσεις του» και πως η διπολική διαταραχή «δεν μειώνει ή ακυρώνει τα όνειρα του ή τις δημιουργικές ιδέες του». Κλείνοντας την ανάρτηση της, η Kardashian ζήτησε «συμπόνια και κατανόηση» από τα media και τον κόσμο.