«Έκρηξη Θυμού»: Ένας πραγματικός δρόμος οργής με τον Russell Crowe

unhinged
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Ένας φαινομενικά απλός διαπληκτισμός σε ένα φανάρι θα αποτελέσει αφορμή για μια μανιακή καταδίωξη γεμάτη σασπένς και αγωνία.

Ο Russell Crowe πρωταγωνιστεί στο νέο ψυχολογικό θρίλερ «Έκρηξη Θυμού» που σκηνοθετεί ο Derrick Borte σε σενάριο του Carl Ellsworth. Στην ταινία ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παίζει τον ρόλο ενός μανιακού που καταδιώκει μια νεαρή γυναίκα που ενσαρκώνει η Caren Pistorius με αφορμή κάτι που έχουμε βιώσει όλοι ως οδηγοί – έναν διαπληκτισμό στον δρόμο.

Όλα ξεκινούν όταν η Rachel (Pistorius) αργεί να πάει στην δουλειά και έρχεται σε διαπληκτισμό σε φανάρι με έναν άγνωστο, ο οποίος νοιώθει αβοήθητος και αόρατος. Σύντομα η Rachel βρίσκει τον εαυτό της και όλους όσους αγαπά στο στόχαστρο ενός άνδρα που «έχει αποφασίσει να αφήσει το στίγμα του στο κόσμο δίνοντας της μια σειρά θανάσιμων μαθημάτων» αναφέρουν οι επίσημες ανακοινώσεις των παραγωγών.

Στην «Έκρηξη Θυμού» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο εμφανίζονται επίσης οι Jimmi Simpson, Gabriel Bateman, Austin P. McKenzie και Anne Leighton.