Οι Wyld Stallyns ξαναροκάρουν τον Σεπτέμβριο

bill-and-ted
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο «Bill & Ted Face The Music» με τους Keanu Reeves και Alex Winter.

Όπως οι περισσότερες μεγάλες παραγωγές, έτσι και το «Bill & Ted Face The Music» έπεσε «θύμα» του κορωνοϊού και η πρεμιέρα του έχει αναβληθεί. Σύμφωνα με την νέα ανακοίνωση των παραγωγών, η κωμωδία με τους Keanu Reeves και Alex Winter θα κυκλοφορήσει την 1η  Σεπτεμβρίου μέσω πλατφόρμων streaming video on demand και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες.

Μαζί με την νέα ημερομηνία εξόδου δόθηκε στην δημοσιότητα ένα νέο, μεγαλύτερης διάρκειας τρέιλερ για την τρίτη περιπέτεια των δύο ηρώων. Το βίντεο στο οποίο ο Kid Cudi κάνει την εμφάνιση του ξεκινά με τους Bill και Ted να συζητούν με συμβούλους γάμου και στην συνέχεια αναλαμβάνουν ως αποστολή να γράψουν ένα τραγούδι για να σώσουν την πραγματικότητα.

Η σκηνοθεσία της νέας ταινίας φέρει την υπογραφή του o Dean Parisot, ενώ το σενάριο ανέλαβαν οι Chris Matheson και Ed Solomon. Δίπλα στους δύο πρωταγωνιστές εφμανίζονται εμφανίζονται επίσης οι Anthony Carrigan, Jillian Bell, Hal Landon Jr., Amy Stoch, Jayma Mays, Erinn Hayes, Beck Bennett, Holland Taylor, Win Butler, Kristen Schaal και George Carlin

Οι φήμες για ένα νέο σίκουελ στο κλασικό franchise που ώρισε τα «extreme 90s» κυκλοφορούσαν για μεγάλο διάστημα, όμως μετά την τεράστια επιτυχία του «Matrix» η συμμετοχή του Reeves σε ένα νέο σίκουλ ήταν εξαιρετικά αμφίβολη. Τελικά όμως μετά από πολλά χρόνια γράφτηκε σενάριο και βρέθηκε ο χρόνος ώστε να επιστρέψουν μαζί οι δύο πρωταγωνιστές.

Η πρώτη ταινία της σειράς με τίτλο «Bill & Ted's Excellent Adventure» κυκλοφόρησε το 1989 σε σκηνοθεσία του Stephen Herek και η συνέχεια της, το «Bill & Ted's Bogus Journey» από τον Pete Hewitt έκανε την πρεμιέρα της το 1991. Αργότερα ακολούθησαν μια animated αλλά και μια live action τηλεοπτική σειρά, όπου οι δυο πρωταγωνιστές επέστρεψαν στους ρόλους τους.