Ο Κθούλου του H.P. Lovecraft τρομοκρατεί τον αμερικάνικο Νότο

lovecraft-country
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ της νέας σειράς τρόμου «Lovecraft Country» με την υπογραφή των Jordan Peele και J.J. Abrams.

To ΗΒΟ έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ για την νέα σειρά τρόμου «Lovecraft Country» των Jordan Peele, J.J. Abrams και Misha Green. Το εντυπωσιακό τρέιλερ έκανε το ντεμπούτο το Comic-Con το περασμένο σαββατοκύριακο, με την συμμετοχή το καστ σε μια virtual πάνελ συζήτηση.

Το «Lovecraft Country» είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Matt Ruff το οποίο τοποθετεί πολλά από τα κλασικά τέρατα του H.P. Lovecraft στον αμερικάνικο Νότο της δεκαετίας του 1950. Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο «βιβλιοφάγος» Atticus Freeman (Jonathan Majors) ο οποίος αναζητά τον πατέρα του (Michael Kenneth Williams) με την βοήθεια της παιδικής φίλης του Letitia (Jurnee Smollett-Bell) και τον θείο του George (Courtney B. Vance).

Τα δύο πρώτα teaser του «Lovecraft Country» παρουσίασαν τους κεντρικούς χαρακτήρες, την πλοκή αλλά και τις θεματικές της σειράς, όπως τον ρατσισμό, τις φυλετικές διακρίσεις και τον έρωτα. Το νέο τρέιλερ αποκαλύπτει το πιο γνωστό δημιούργημα του H.P. Lovecraft, την αρχέγονη θεότητα Κθούλου που συνδυάζει στοιχεία χταποδιού, δράκου και ανθρώπου.

HBO

Η νέα σειρά που αποτελείται από δέκα επεισόδια και στην οποία εμφανίζονται οι Aunjanue Ellis, Abbey Lee, Jada Harris και Wunmi Mosaku αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στο HBO στις 16 Αυγούστου.