Τα 2 top μυστικά ομορφιάς της Gisele Bündchen για το καλοκαίρι

gisele-bündchen
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Αντίο βούρτσα μαλλιών, αντίο makeup.

Δεδομένης της φαινομενικά αιώνιας νεανικής της εμφάνισης, το γεγονός ότι η Gisele Bündchen γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά της στις 22 Ιουλίου μοιάζει με πρωταπριλιάτικο ψέμα. Αλλά είναι εντελώς αλήθεια ότι η εξωτική και ανέμελη εικόνα της Βραζιλιάνας καλλονής βασίζεται στα απολύτως απαραίτητα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ, ταυτίζοντας έτσι τη ρουτίνα ομορφιάς της με την προσεκτική και μίνιμαλ προσέγγιση που έχει για την ίδια τη ζωή. Ως ακτιβίστρια υπέρ του περιβάλλοντος, «θεά» της πασαρέλας και μητέρα δύο παιδιών, η Gisele φαίνεται να έχει κατακτήσει την τέχνη του φωτός από μέσα, καλλιεργώντας έναν τρόπο φροντίδας της επιδερμίδας και των μαλλιών της, που βασίζεται στο «όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο». 

Σε αναρτήσεις της στοInstagram, η Bündchen έχει αποκαλύψει τα δυο μεγάλα μυστικά που της χαρίζουν εικόνα έφηβης στις καλοκαιρινές της διακοπές.

- «Πάντα ένιωθα καλύτερα με λιγότερο μακιγιάζ. Χωρίς την βαριά κάλυψη στο πρόσωπό μου αισθάνομαι πιο ελεύθερη και περισσότερο κοντά με τη φύση, αφού από μικρή ήμουν ένα είδος αγοροκόριτσου, που μεγάλωσε χωρίς ένα ράφι γεμάτο καλλυντικά στο μπάνιο του. Και είναι αλήθεια πως σε ένα πρόσωπο γεμάτο γωνίες όπως το δικό μου, όσο λιγότερο μακιγιάζ απλώνετε, τόσο το καλύτερο», γράφει. 
Η Gisele αρκείται σε μια κρέμα BB με χρώμα που της προσφέρει προστασία και μπρονζέ λάμψη, προσθέτοντας μερικά απαλά ίχνη από shimmer σε υγρή μορφή στις νότες του ροδάκινου, για φωτεινότερη και καλοκαιρινή όψη των ζυγωματικών της.

- Οι μακριές πλεξούδες της Gisele ήταν ανέκαθεν το σήμα κατατεθέν της θηλυκότητάς της, και όσες επιθυμείτε να μιμηθείτε τους υπέροχους καλοκαιρινούς κυματισμούς των μαλλιών της, θα εκπλαγείτε από το μυστικό: «Δεν χρησιμοποιώ ποτέ χτένα ή βούρτσα το καλοκαίρι. Αφού περάσω το μαλακτικό με τα δάχτυλά μου από τις ρίζες έως τις άκρες με το κεφάλι προς το πάτωμα, αφήνω τα μαλλιά μου να στεγνώσουν φυσικά. Μόλις συμβεί αυτό, περνάω τις πλεξούδες με λίγο σπρέι αλατόνερου, ώστε να διατηρήσω τους κυματισμούς μου σταθερούς και ανάλαφρους όλη μέρα», λέει. 

THE BEAUTY TEAM