Κάτι ετοιμάζουν Eminem και Rihanna

eminem-rihanna
ΤΡΙΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Οι δύο μουσικοί έχουν συνεργαστεί τρεις φορές στο παρελθόν.

Μια νέα συνεργασία μεταξύ του Eminem και της Rihanna ενδέχεται να κυκλοφορήσει σύντομα, όπως φαίνεται πως αποκαλύπτει μια πρόσφατη ανάρτηση της ομάδας μάρκετινγκ του Αμερικάνου ράπερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι φήμες για μια νέα συνεργασία των δύο μουσικών φούντωσαν όταν η Burn It Down Group μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που συνδύαζε το «R» από το «Rated R» άλμπουμ της Rihanna και ανάποδο «E» του Eminem.

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2010 στο «Love The Way You Lie», στο «Numb» από το «Unapologetic» της Rihanna που κυκλοφόρησε το 2012 και στο «The Monster» από το «The Marshall Mathers LP 2» του Eminem ένα χρόνο αργότερα.

Yahoo

Τα τελευταία χρόνια ο Eminem συνηθίζει να κυκλοφορεί τους δίσκους του χωρίς να έχουν προηγηθεί ανακοινώσεις, όπως συνέβη με το «Kamikaze» το 2018 και το «Music To Be Murdered By» τον περασμένο Ιανουάριο.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της Rihanna ήταν το «Anti» του 2016 και στην συνέχεια επικεντρώθηκε στις επιχειρηματικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας, η 32χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζει ένα μουσικό comeback που φημολογείται πως θα ενσωματώνει περισσότερες reggae επιρροές.