Τα «Φιλαράκια» είναι ξανά μαζί και θέλουν να ψηφίσετε

friends
ΤΡΙΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η γυναικοπαρέα της τηλεοπτικής σειράς υπενθυμίζει στους οπαδούς της να μην ξεχάσουν να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους.

Το reunion της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς «Τα φιλαράκια» να καθυστερεί λίγο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. Σε ένα νέο μήνυμα τους οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς – οι Jennifer Aniston, Courteney Cox και Lisa Kudrow – κάλεσαν τους θαυμαστές τους να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους ώστε να μπορούν να ψηφίσουν στις αμερικάνικες εκλογές του Νοεμβρίου.

«Τα φιλαράκια δεν αφήνουν τα φιλαράκια τους να αγνοήσουν τις εκλογές» αναφέρει η Kudrow στην λεζάντα της φωτογραφίας με τις συμπρωταγωνίστριες της που μοιράστηκε μέσω Instagram. Η Αμερικανίδα ηθοποιός στην συνέχεια ζήτησε από τους followers της να στείλουν ένα γραπτό μήνυμα σε μια υπηρεσία που θα τους υπενθυμίσει για να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους.

Η Cox με τη σειρά της μοιράστηκε ένα αντίστοιχο βίντεο μήνυμα της με τις Kudrow και Aniston στο Instagram, καλώντας με την σειρά της τους followers της να μην ξεχάσουν να ψηφίσουν στις εκλογές το προσεχές φθινόπωρο.

Μέσω του Instagram Stories, η Aniston μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον χαρακτήρα της από την σειρά έχει σαστισμένο ύφος ενώ η λεζάντα αναφέρει πως έχουν μείνει μονάχα 100 μέρες μέχρι τις εκλογές.