To Rock and Roll Hall of Fame μοιράζεται το πλούσιο αρχείο του

kithara-mousiki-skini-rock-live
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

To Rock and Roll Hall of Fame μοιράζεται το πλούσιο αρχείο του με ερμηνείες από Nirvana, Pink Floyd, Bruce Springsteen, Led Zeppelin και πολλούς άλλους.

Με τις συναυλίες και τα φεστιβάλ να έχουν μπει «στον πάγο» τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου, το Rock and Roll Hall of Fame άρχισε να μοιράζεται το πλούσιο αρχείο του μέσω YouTube. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ανέβει υλικό από τις τελετές εισαγωγής στο Hall of Fame με τους Nirvana, Pink Floyd και Bruce Springsteen και μεταξύ άλλων.

Chris Cuffaro

Στο επίσημο κανάλι του Rock and Roll Hall of Fame μπορείτε να δείτε μέλη των Nirvana με την St. Vincent να ερμηνεύουν το «Lithium», τους David Gilmour και Richard Wright των Pink Floyd με τον Billy Corgan των Smashing Pumpkins να ερμηνεύουν το «Wish You Were Here», αλλά και τους Bruce Springsteen και Bob Dylan να τραγουδούν μαζί το «Forever Young».

Shutterstock

Μέχρι στιγμής έχουν ανέβει πάνω από 200 βίντεο από το αρχείο του Rock and Roll Hall of Fame στο επίσημο κανάλι του YouTube, το οποίο ανανεώνεται κάθε εβδομάδα με νέο υλικό, όπου εμφανίζονται οι Peter Gabriel, Rush, Talking Heads, Neil Young, Prince, Led Zeppelin, The Stooges και πολλοί άλλοι.