Ο Benedict Cumberbatch-Doctor Strange ζει ανάμεσά μας

dr-strange
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Φορώντας την στολή του μάγου της Marvel, ο Benedict Cumberbatch έκανε βόλτα σε κατάστημα κόμικς και ρώτησε αν υπάρχουν δουλειές.

Ένα νέο βίντεο από τα γυρίσματα του «Doctor Strange» στην Νέα Υόρκη ανέδειξε την αίσθηση χιούμορ του Benedict Cumberbatch, ο οποίος ενσαρκώνει τον μάγο της Marvel στην μεγάλη οθόνη. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω Twitter ο Βρετανός ηθοποιός φορά την στολή του Dr. Strange και σε ένα διάλειμμα αποφάσισε να κάνει μια βόλτα σε ένα κατάστημα κόμικ.

Εκεί, ο ηθοποιός πιάνει κουβέντα με τους σαστισμένους και ενθουσιασμένους υπαλλήλους του καταστήματος και ποζάρει για ορισμένες φωτογραφίες. Φεύγοντας, ο Cumberbatch ρώτησε εάν υπάρχουν δουλειές, σε περίπτωση που η ταινία πατώσει.

Ο υπεύθυνος απάντησε θετικά, λέγοντας του όμως πως θα πρέπει να διατηρήσει την αμερικάνικη προφορά που απέκτησε για την ταινία, κάτι το οποίο βρήκε σύμφωνο τον Cumberbatch αφού και ο ίδιος θεωρεί την βρετανική προφορά του λίγο «υπερβολική».

Το 2016 είχαν διαρρεύσει ορισμένες φωτογραφίες από την βόλτα του Cumberbatch, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί βίντεο, το οποίο μοιράστηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας Scott Derrickson. Η επόμενη solo περιπέτεια του ήρωα της Marvel θα είναι στο «Doctor Strange In The Multiverse Of Madness» σε σκηνοθεσία του Sam Raimi το 2022.