Πράσινο φως για το πρίκουελ του «The Witcher»

the-witcher
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Η νέα μίνι σειρά «The Witcher: Blood Origin» του Netflix θα εξιστορήσει πως ενώθηκαν οι κόσμοι των τεράτων, ξωτικών και ανθρώπων.

Η πρόσφατη τηλεοπτική μεταφορά του «The Witcher» με τον Henry Cavill στον πρωταγωνιστικό ρόλο σημείωσε τεράστια επιτυχία στο Netflix και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενός πρίκουελ. Η νέα μίνι σειρά έξι επεισοδίων τιτλοφορείται «Blood Origin» και θα διαδραματίζεται 1.200 χρόνια πριν τα γεγονότα του «The Witcher».

Κεντρικός ήρωας του «Blood Origin» θα είναι ο πρώτος Witcher, ενώ η σειρά θα αποκαλύψει τα γεγονότα που οδήγησαν στην ένωση των κόσμων των τεράτων, ξωτικών και ανθρώπων. Επικεφαλής της νέας σειράς θα είναι ο σεναριογράφος Declan De Barra, η παραγωγός Lauren Schmidt Hissrich και ο δημιουργός της πρωτότυπης πολωνικής σειράς βιβλίων φαντασίας Andrzej Sapkowski.

Netflix

«Μια ερώτηση καίει στο μυαλό μου από τότε που διάβασα για πρώτη φορά τα βιβλία “Witcher”  – πώς ήταν ο κόσμος των ξωτικών πριν την κατακλυσμική άφιξη των ανθρώπων; Πάντα με γοήτευε η άνοδος και η πτώση των πολιτισμών, ο τρόπος με τον οποίο η επιστήμη, η ανακάλυψη και ο πολιτισμός ανθίζουν ακριβώς πριν την παρακμή» σχολίασε ο De Barra.

Συνεχίζοντς ο σεναριογράφος εξήγησε πως σκοπεύει να εξετάσει «πως μεγάλες πηγές γνώσης χάνονται για πάντα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, συχνά επιδεινωμένες από τον αποικισμό και την παραχάραξη της ιστορίας, αφήνοντας μόνο θραύσματα της πραγματικής ιστορίας ενός πολιτισμού» και συμπλήρωσε πως η νέα σειρά «θα αφηγηθεί την ιστορία του πολιτισμού των ξωτικών πριν την πτώση του και πιο σημαντικά θα αποκαλύψει την ξεχασμένη ιστορία του πρώτου Witcher».