Λάμψη αστέρων στο «Black Is King» της Beyoncé

black-is-king
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Στο νέο visual άλμπουμ της Αμερικανίδας pop star συμμετέχουν οι Jay-Z, Naomi Campbell, Pharrell Williams, Lupita Nyong’o και πολλοί άλλοι.

Η Beyoncé κυκλοφόρησε ένα νέο visual άλμπουμ με τίτλο «Black Is King» το οποίο είναι βασισμένο στο «The Lion King: The Gift», το soundtrack του πρόσφατου ριμέικ από την Disney. Στην νέα δουλειά της Αμερικανίδα pop star συμμετέχουν μεταξύ πολλών άλλων οι Jay-Z, Naomi Campbell, Kelly Rowland, Pharrell Williams, Lupita Nyong’o, Yemi Alade και Blue Ivy Carter.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις το νέο άλμπουμ παρουσιάζει με νέο τρόπο όλα όσα δίδαξε ο «Βασιλιάς των λιονταριών» για «τους νέους βασιλιάδες και τις νέες βασίλισσες που αναζητούν τα στέμματα τους».

Τα γυρίσματα του «Black Is King» που σκηνοθέτησε η Beyoncé σε συνεργασία με τους Emmanuel Adjei, Blitz Bazawule, Pierre Debusschere, Ibra Ake, Dikayl Rimmasch, Jake Nava, και Kwasi Fordjour πραγματοποιήθηκαν σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Νότια Αφρική, Δυτική Αφρική, Λονδίνο και Βέλγιο.

Shutterstock

Το τελευταίο solo visual και studio άλμπουμ της Beyoncé ήταν το «Lemonade» το 2016 και στην συνέχεια συνεργάστηκε με τον σύζυγο της στο «Everything Is Love». Την περασμένη χρονιά η 38χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ «Beyoncé Presents: Making the Gift» για την παραγωγή του soundtrack που επιμελήθηκε για τον «Βασιλιά των λιονταριών», όπου δάνεισε την φωνή της στην Nala.

Τον περασμένο Ιούνιο η Beyoncé έδωσε στην δημοσιότητα το «Black Parade», ανήμερα των ετήσιων εορτασμών για την κατάργηση της δουλείας στις ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο single εμφανίζεται στους τίτλους τέλους του «Black Is King».