Netflix και Ubisoft παρουσιάζουν μαζί το «Beyond Good & Evil»

beyond-good-and-evil
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Το κλασικό βιντεοπαιχνίδι επιστημονικής φαντασίας του 2003 αφηγείται την ιστορία μιας εξωγήινης συνωμοσίας σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε «The Witcher», το Netflix έχει στρέψει το ενδιαφέρον σε άλλα franchise από την ευρύτερο χώρο της φαντασίας και των βιντεοπαιχνιδιών. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, η πλατφόρμα streaming έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό μιας ταινίας βασισμένης στο κλασικό παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας «Beyond Good & Evil».

Ο τίτλος της Ubisoft κυκλοφόρησε του 2003 και διαδραματίζεται το 2435 σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη του γαλαξία. Ηρωίδα του παιχνιδιού είναι η Jade, μια δημοσιογράφος και εξπέρ πολεμικών τεχνών η οποία συνεργάζεται με ένα κίνημα αντίστασης που έχει στόχο να αποκαλύψει μια εξωγήινη συνωμοσία.

Ubisoft

Η παραγωγή ενός σίκουελ στο «Beyond Good & Evil» ανακοινώθηκε το 2017.

Το άρθρο αναφέρει μάλιστα πως οι παραγωγοί έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Rob Letterman για την σκηνοθεσία. Δεν έχει γίνε γνωστό τίποτα σχετικά με την πλοκή της μεταφοράς και κατά πόσο θα συσχετίζεται με την κεντρική ιστορία του βιντεοπαιχνιδιού.

Ως προς το visual κομμάτι της νέας ταινίας, η οποία επισημοποιήθηκε από το Netflix και την Unisoft, οι παραγωγοί έχουν κάνει λόγο για έναν συνδυασμό live-action γυρισμάτων και animated χαρακτήρων.

Ubisoft

Ο Sam Fischer πρωταγωνιστεί στο «Splinter Cell».

Η συνεργασία του Netflix με τον στούντιο παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών όμως δεν τελειώνει εκεί, αφού οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για μια anime σειρά εμπνευσμένη από το «Splinter Cell». Το συγκεκριμένο κατασκοπευτικό και stealth adventure franchise είναι βασισμένο στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Tom Clancy.