Ο Ryan Reynolds παρουσιάζει τον «νέο» Green Lantern – τον Tom Cruise

tom-cruise-green-lantern
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο αστέρας των «Επικίνδυνων αποστολών» φημολογείται πως θα αναλάβει τον ρόλο του ήρωα της DC και ο «Deadpool» μας δίνει μια πρώτη ματιά.

Ο Ryan Reynolds μπορεί να έχει ταυτιστεί με τον ρόλο του Deadpool, όμως τα πρώτα του βήματα ως υπερήρωας στην μεγάλη οθόνη ήταν αρκετά δύσκολα. Μετά την εμφάνιση του στην τρίτη ταινία «Blade», ο Reynolds αναβαθμίστηκε και ενσάρκωσε τον Green Lantern της DC στην ομώνυμη ταινία της Warner Brothers.

Το «Green Lantern» του 2011 που σκηνοθέτησε ο Martin Campbell δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες κοινού και κριτικών και απέτυχε στα box office, με τις εισπράξεις να υπολογίζονται στα 219 εκατομμύρια δολάρια ενώ το μπάτζετ της παραγωγής ήταν 200 εκατομμύρια δολάρια. Παρά τις αρνητικές κριτικές που απέσπασε, ο Reynolds δεν το έβαλε κάτω και λίγα χρόνια αργότερα δικαιώθηκε με την τεράστια επιτυχία του «Deadpool».

Στο σίκουελ του παρανοϊκού μεταλλαγμένου μισθοφόρου, ο Reynolds αποφασίζει να κάνει μερικά ταξίδια στο παρελθόν για να διορθώσει ορισμένα «σφάλματα». Σε μια σκηνή ο Reynolds σπάει τον τέταρτο τοίχο και ως Deadpool επισκέπτεται και εκτελεί τον εαυτό του στο παρελθόν, ο οποίος μόλις έχει διαβάσει κατενθουσιασμένος το σενάριο του «Green Lantern».

Ο «θάνατος» του Reynolds σε αυτή την παράλληλη διάσταση εύλογα γεννά το ερώτημα: ποιος θα αντικαθιστούσε τον ηθοποιό στην παραγωγή του «Green Lantern»; Σύμφωνα με τον Ryan Reynolds, αυτός δεν θα ήταν άλλος από τον Tom Cruise και μέσω ενός deep fake βίντεο κατάφερε να δώσει μια μικρή ματιά σε αυτό τον εναλλακτικό κόσμο.

«Αυτή είναι η μυστική Reynolds Cut του “Green Lantern” την οποία δεν περιμένατε. Για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα, κάναμε ορισμένες ορθολογικές παρεμβάσεις» αναφέρει ο Reynolds στην ανάρτηση του στο Twitter. Στο βίντεο τρέιλερ 27 δευτερολέπτων που μοιράστηκε παρουσιάζονται συνοπτικά πολλές από τις μεγάλες σκηνές της ταινίες, με αποκορύφωμα τον Cruise ως Green Lantern.