Βγήκε στο σφυρί το σπίτι του «Ψαλιδοχέρη»

edward-scissorhands
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Το σπίτι σε προάστιο της Φλόριντα έχει τρία υπνοδωμάτια και κατασκευάστηκε λίγο πριν τα γυρίσματα της κλασικής ταινίας του Tim Burton.

Ένα από τα σπίτια της κλασικής μαύρης κωμωδίας «Ψαλιδοχέρης» του Tim Burton με τον Johnny Depp σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους του είναι διαθέσιμο προς πώληση. Το σπίτι της οικογένειας Boggs στην ταινία, όπου ο ομώνυμος ήρωας μετακομίζει, βρίσκεται στην προαστιακή πόλη Λουτζ, στην Τάμπα Μπέι της Φλόριντα.

Το σπίτι των 133 τετραγωνικών μέτρων με τρία υπνοδωμάτια και δύο τουαλέτες χτίστηκε το 1989 λίγο πριν τα γυρίσματα του «Ψαλιδοχέρη» και μπορεί να μην έχει πλέον το χαρακτηριστικό τιρκουάζ χρώμα που είχε στην μεγάλη οθόνη, όμως το εσωτερικό ουσιαστικά παραμένει ίδιο. Μετά τα γυρίσματα της ταινίας, το σπίτι άλλαξε χέρια δύο φορές.

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο Dessiree Oberhaus Real Estate που έχει αναλάβει την πώληση, η αρχική τιμή του σπιτιού ήταν 224.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 189.000 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται όμως θα χρειαστεί να κινηθούν γρήγορα, καθώς το γραφείο φέρεται να έχει λάβει πολλές προσφορές.