Μαθήματα τέλειας φυσικής κατάστασης -και απόλυτου six pack- από τον Deadpool

mathimata-teleias-fusikis-katastasis-kai-apolutou-six-pack-apo-ton-deadpool
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο προπονητής που είναι υπεύθυνος για το σώμα του Ryan Reynolds, αποκαλύπτει τα μυστικά.

Από όλους τους ρόλους που έχει υποστηρίξει κατά καιρούς ο Ryan Reynolds, ένας μόνο τον κατέστησε ως αληθινό υπερήρωα στο ευρύ κοινό: ο Deadpool. Λίγες εβδομάδες πριν, ανακοινώθηκε επίσημα ότι το τρίτο σίκουελ της ταινίας είναι στα σκαριά, με τον Reynolds να πλησιάζει όλο και περισσότερο στα σωματικά πρότυπα όλων των υπόλοιπων ηρώων της Marvel -περισσότεροι μύες. Και η συγκεκριμένη δουλειά ανατέθηκε στον προσωπικό προπονητή όλων των ηθοποιών δράσης του Χόλιγουντ, τον Don Saladino.

«Όλοι οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στις παραγωγές της Marvel, παλεύουν στον ίδιο αγώνα: μεγαλύτεροι μύες, εμφανής γράμμωση και ορατό six pack, με όλα αυτά σε ρεαλιστικό τόνο. Πολλοί celebrities με τους οποίους συνεργάστηκα στο παρελθόν, μοχθούν πραγματικά γι’ αυτό. Αλλά η πλειοψηφία αρνείται να πειθαρχήσει, όχι μόνο λόγω της σωματικής εξουθένωσης που απαιτεί η σκληρή προπόνηση, αλλά κυρίως εξαιτίας της απειθαρχίας τους στις διατροφικές τους συνήθειες. Και εκεί ακριβώς κάνει τη μεγάλη διαφορά ο Ryan», λέει ο Saladino.

Το 70% του στόχου για ένα σώμα υπερήρωα, επιτυγχάνεται στην κουζίνα: Ο Saladino έμαθε στον Reynolds να αναγνωρίζει σε κάθε γεύμα του, πώς να χρησιμοποιεί τα μακροθρεπτικά συστατικά προς όφελος της μυϊκής του μάζας, με έναν απλό και χρηστικό τρόπο: πρωτεΐνη, λαχανικά, λίπος και υδατάνθρακες, όλα στο μέγεθος μιας χούφτας -«επί τρεις έως τέσσερις φορές την ημέρα», λέει ο Saladino.

Το 20% του μυϊκού όγκου, χτίζεται ενώ κοιμάστε:  Όλοι γνωρίζουμε ότι η ανάπαυση είναι σημαντική μετά από μια προπόνηση. Ωστόσο, ο Saladino επισημαίνει ότι είναι πρωταρχικής σημασίας να κοιμάστε με τέτοιο τρόπο, που οι μύες σας θα αυξάνονται. «Οι επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η πρόσληψη ενός ροφήματος πρωτεΐνης, εκτός από μια καλή επιλογή ελαφριάς τροφής με εύκολη πέψη πριν τον βραδινό ύπνο, φαίνεται να αποτελεί και το μυστικό της σωματικής διάπλασης». 

Το υπόλοιπο 10%, έγκειται στα βάρη: «Επιμείνετε σε προγράμματα ενδυνάμωσης με μικρότερα βάρη και λιγότερες επαναλήψεις, φροντίζοντας να μένετε στο 80% της αντοχής σας ώστε να βγάλετε όλα τα σετ εις πέρας. Ο νέος  Deadpool, αν και περισσότερο μυώδης, παραμένει γραμμωμένος και ευλύγιστος όσο ποτέ». 

THE BEAUTY TEAM