Η Lady Gaga κάνει ντεμπούτο στον κινηματογράφο

i-lady-gaga-kanei-ntempouto-ston-kinimatografo

ΣΑΒΒΑΤΟ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Το ντεμπούτο της ως ηθοποιός κάνει η Lady Gaga με το έργο «Machete Kills» του Robert Rodriguez, που αναμένεται να βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

Η Lady Gaga κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Machete Kills», μαζί με ένα πλήθος αστέρων, όπως ο Danny Trejo, η Michelle Rodriguez, η Sofia Vergara, η Amber Heard, ο Carlos Estevez, ο Antonio Banderas, η Jessica Alba, ο Demian Bichir, η Alexa Vega, η Vanessa Hudgens, ο William Sadler, ο Marko Zaror και ο Mel Gibson. Η ταινία έκανε πρεμιέρα χτες 11 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

Στο trailer της ταινίας ακούγεται και το νέο τραγούδι της Lady Gaga, με τίτλο «Aura», από το πολυαναμενόμενο album της «Artpop», που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοέμβριου. Ακούστε το τραγούδι εδώ http://www.youtube.com/watch?v=V6qXX82I-Hs και πάρτε μια πρώτη γεύση από την ταινία στο trailer http://youtu.be/dNF2McwPyh4 .

Η ταινία «Machete Kills» είναι γεμάτη δράση, προβάλλοντας τις περιπέτειες του θρυλικού μυστικού πράκτορα Machete Cortez (Danny Trejo). Στην τελευταία του αποστολή, ο Machete προσλαμβάνεται από τον πρόεδρο των Η.Π.Α. (Carlos Estevez) για να σταματήσει έναν τρελό τρομοκράτη (Mel Gibson), που απειλεί ολόκληρο τον πλανήτη με πυρηνικό πόλεμο.

Με την επικήρυξη στο μυαλό του, ο Machete βρίσκεται αντιμέτωπος με τον θάνατο κάθε στιγμή από ένα all-star cast θανάσιμων δολοφόνων. Σπάζοντας όλους τους κανόνες, ο οραματιστής σκηνοθέτης Robert Rodriguez δημιουργεί μια από τις πιο άγριες περιπέτειες που καταγράφηκαν ποτέ σε φιλμ!

Η πολυπλατινένια και βραβευμένη με Grammy, Lady Gaga κυκλοφόρησε το single «Applause», ως το πρώτο single από το τέταρτο studio album της «Artpop».