Barbra Streisand (με Donna Summer) εναντίον Donald Trump

barbra-streisand Andrew Morales
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

«Φτάνει πια, ψηφίστε με περηφάνεια» τονίζει η εμβληματική τραγουδίστρια στο νέο μήνυμα της για τις αμερικάνικες εκλογές του φθινοπώρου.

Οι επικείμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ έχουν κινητοποιήσει τον χώρο του θεάματος, με πολλούς αστέρες της μουσικής και του κινηματογράφου να παροτρύνουν τον κόσμο να εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους.

Σε ένα νέο μήνυμα που έχει στόχο να κινητοποιήσει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα των ΗΠΑ, η Barbra Streisand επιστράτευσε το κλασικό ντουέτο της με την Donna Summer, το «No More Tears (Enough Is Enough)» για να επικρίνει τις πολιτικές του νυν προέδρου, Donald Trump.

Shutterstock / Aaron Lemay

Πιο συγκεκριμένα το πολιτικό σποτ αναφέρει τις πολιτικές που ακολούθησε η κυβέρνηση Trump σε σχέση με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, όπως η μη έκδοση βίζας σε ανύπαντρο ομόφυλο ζευγάρι διπλωματών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών τον Οκτώβριο του 2018, αλλά και η πιο πρόσφατη απόφαση να περιοριστεί η ασφάλιση κάλυψη γυναικών και διεμφυλικών ατόμων.

Στο πολιτικό βίντεο εμφανίζεται και η ίδια η Streisand λέγοντας «φτάνει πια» και καλώντας τον κόσμο «να ψηφίσει με περηφάνεια» στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Δείτε το πολιτικό βίντεο με την Barbra Streisand