«Επικίνδυνη αποστολή 7»: Νέα διακοπή των γυρισμάτων λόγω ατυχήματος

mission-impossible
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ένας «κακός υπολογισμός» είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια πυρκαγιά μετά από ένα stunt με μοτοσυκλέτα.

Ένα ατύχημα κατά την διάρκεια ενός stunt με μοτοσυκλέτα είχε ως αποτέλεσμα μια νέα καθυστέρηση στα γυρίσματα του «Επικίνδυνη αποστολή 7» που πραγματοποιούνται στην Μεγάλη Βρετανία. Σε αντίθεση με προηγούμενα ατυχήματα στο franchise, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με την Sun, το δίκυκλο έπρεπε κανονικά να πέσει σε μια πλατφόρμα γεμάτη μαξιλάρια και μια επένδυση χαρτόνι μετά από ένα άλμα. Λόγω όμως της ζέστης και της τριβής με τα ελαστικά, ξέσπασε μια πυρκαγιά μετά το stunt και έπρεπε να κληθεί η πυροσβεστική.

Paramount Pictures / Chiabella James

«Δυστυχώς έγινε κακός υπολογισμός. Η ζέστη και η τριβή με τα ελαστικά σημαίνει πως όταν η μοτοσυκλέτα έπεσε, δημιουργήθηκε σπινθήρας και επένδυση από χαρτόνι έπιασε φωτιά» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή του άρθρου για το stunt του οποίου ο σχεδιασμός διήρκησε έξι εβδομάδες.

Ο πρωταγωνιστής ταινίας φέρεται να εργαζόταν πάνω σε ένα άλλο stunt όταν συνέβη το ατύχημα και απογοητεύτηκε από την νέα καθυστέρηση, την οποία η πηγή του άρθρου χαρακτήρισε «καταστροφή». Εφόσον δεν προκύψουν νέες καθυστερήσεις στα γυρίσματα, η νέα ταινία σε σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021.