Πρώτο τρέιλερ για το «The Devil All The Time» με Robert Pattinson και Tom Holland

the-devil-all-the-time
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο Batman και ο Spider-Man της μεγάλης οθόνης αφήνουν τις περιπέτειες των κόμικ για να αντιμετωπίσουν «σκοτεινές δυνάμεις» στο Netflix.

Ο Robert Pattinson και ο Tom Holland συμπρωταγωνιστούν στο νέο ψυχολογικό θρίλερ «The Devil All The Time» του Netflix, το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Donald Ray Pollock που εκδόθηκε το 2011.

Όπως το βιβλίο, έτσι και η ταινία διαδραματίζεται σε μια πόλη του Οχάιο στην περίοδο ανάμεσα στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Πόλεμο του Βιετνάμ. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο νεαρός Arvin Russell (Holland), ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν τον ίδιο και την οικογένεια του.

Στην υπόθεση της ταινίας εμπλέκονται ένας ανίερος ιεροκήρυκας (Pattinson), ένα σατανικό ζευγάρι (Jason Clarke και Riley Keough) και ένας διεφθαρμένος σερίφης (Sebastian Stan). Η σκηνοθεσία και το σενάριο φέρουν την υπογραφή του Antonio Campos, ενώ εμφανίζονται επίσης οι Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling, Haley Bennett και Pokey LaFarge.

Η πρεμιέρα του «The Devil All The Time» έχει προγραμματιστεί για τις 26 Σεπτεμβρίου μέσω της πλατφόρμας streaming του Netflix.