Αφοπλιστικά μυστικά γοητείας από μια Μις Υφήλιος

afoplistika-mustika-goiteias-apo-mia-mis-yfilios
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η Zozibini Tunzi φόρεσε το στέμμα της ομορφότερης γυναίκας του κόσμου χάρη στην υψηλή αυτοπεποίθησή της.

Η 26χρονη Νοτιοαφρικανή καλλονή θα περιμένει έναν ακόμη χρόνο για να στέψει την διάδοχό της στο θρόνο της Παγκόσμιας Βασίλισσας στης Ομορφιάς, μιας και οι διοργανωτές του διαγωνισμού Miss Universe αναγκάστηκαν να αναβάλλουν το δημοφιλές event για φέτος, εξαιτίας της πανδημίας. 
Απολαμβάνοντας λοιπόν για δυο συνεχόμενα έτη την αίγλη του τίτλους της, η περσινή εστεμμένη Μις Υφήλιος Zozibini Tunzi δεν σταματά να δίνει συμβουλές ομορφιάς στις γυναίκες όλου του κόσμου μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. Η μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο του modeling και τα μυστικά που την ανέδειξαν ως μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της υφηλίου, αποτελούν μια εγγυημένη λύση για να αποκτήσετε ένα αληθινά αβίαστο «βασιλικό» look.

Να νιώθετε αυτοπεποίθηση μέσα στο δέρμα σας: Η Zozi λέει πως ανέκαθεν ένιωθε άνετα με το χρώμα του δέρματός της παρ’ όλο που μεγάλωσε σε έναν κόσμο όπου δεν θεωρεί τις μαύρες γυναίκες πρότυπο ομορφιάς. «Νομίζω ότι είναι καιρός να σταματήσει αυτός ο ρατσισμός. Θέλω κάθε κοπέλα να βλέπει στο πρόσωπό μου αυτό που κοιτούσα κι εγώ από τη μέρα που καταλάβαινα τον εαυτό μου, γεμίζοντας αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την εικόνα τους», λέει. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη αποδοχή από το στέμμα που κατάφερε να φορέσει στο κεφάλι της η Tunzi, όντας μόλις η πέμπτη έγχρωμη γυναίκα που έχει κερδίσει τον  τίτλο Μις Υφήλιος από καταβολής του διαγωνισμού.

Αγαπήστε τα μαλλιά σας: Το κοντοκουρεμένο κεφάλι της Miss Universe 2019, χαρακτηρίστηκε πραγματικά απελευθερωτικό από όλους σχεδόν τους διάσημους και μη κομμωτές του κόσμου, δημιουργώντας μια μεγάλη τάση σε πολλά σαλόνια ομορφιάς τη χρονιά που πέρασε και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από γυναίκες που είχαν πολύ σγουρό ή απολύτως afro μαλλί. «Το μακρύ και πυκνό μέγεθος μαλλιών ή οι πλούσιες πλεξούδες, πολλές φορές δεν επιτρέπουν να αναδειχθεί η φυσική χάρη και γοητεία ενός αληθινά υπέροχου προσώπου. Αν δεν έχετε λόγο να κρύβεστε πίσω από πυκνούς θάμνους ή δέντρα γεμάτα μαλλιά, αφήστε το πρόσωπό σας να ξεχωρίσει για τα μοναδικά φυσικά χαρακτηριστικά του», λέει η Tunzi και προσθέτει: «Απ’ την άλλη, ένα κοντό κούρεμα απαιτεί λιγότερη συντήρηση και περιποίηση στο κομμωτήριο ή στο σπίτι, επιτρέποντας στον εαυτό σας να κερδίσει πολύτιμο χρόνο από τη ζωή του, χωρίς άγχη και ψυχολογικές μεταπτώσεις εξαιτίας μιας αποτυχημένης πολύπλοκης κουπ». 

Όσο πιο λιτό, τόσο το καλύτερο: Το σκούρο δέρμα της Zozi δεν θα μπορούσε ποτέ να δείχνει πιο γοητευτικό προσθέτοντας τολμηρές αποχρώσεις μακιγιάζ στο πρόσωπό της. «Οι μελαχρινές γυναίκες έχουν προικιστεί από τη φύση με ένα υπέροχο μπρονζέ καμβά, που δεν χρειάζεται καμία επιπλέον μπογιά για να λάμψει από ομορφιά και γοητεία», λέει. Η βασίλισσα της ομορφιάς επιλέγει απλά να τονίσει και να φωτίσει λίγο παραπάνω μερικά σημεία στο πρόσωπό της παίζοντας με αποχρώσεις του πράσινου στο εσωτερικό των ματιών, απαλό πορτοκαλί στα χείλη και μετρημένες στρώσεις highlighter στα μάγουλα.

THE BEAUTY TEAM