Ειλικρινής και ξεκαρδιστικός ο Russell Crowe στα promo για την «Έκρηξη Θυμού»

unhinged
ΤΡΙΤΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Τα διαφημιστικά βίντεο για την νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

Το νέο θρίλερ «Έκρηξη Θυμού» με τον Russell Crowe αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αμερικάνικες αίθουσες στις 21 Αυγούστου και οι παραγωγοί έδωσαν στην δημοσιότητα μια σειρά promotional βίντεο, τα οποία έχουν γίνει viral για το χιούμορ τους.

Στην ταινία ο Crowe παίζει τον ρόλο ενός οδηγού με σοβαρά προβλήματα ο οποίος αρχίζει να παρενοχλεί μια ανύπαντρη μητέρα (την οποία ενσαρκώνει η Caren Pistorius) μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Στο βίντεο για την προώθηση της ταινίας ο Crowe υποδύεται τον χαρακτήρα του και επισκέπτεται έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους του από το παρελθόν.

«Το όνομα μου… είναι τυχαίο, άσκοπο και χωρίς σημασία» δηλώνει ο Crowe, παραπέμποντας στην κλασική σκηνή του «Μονομάχου», ενώ στην συνέχεια τονίζει πως είναι «ένα κομμάτι των εφιαλτών σας, από ένα σημείο αναφοράς βαθιά μέσα στην κρυφή λίστα των φόβων σας, η οργή που έχει ξεπεράσει την λογική».

Σε ένα άλλο βίντεο, ο Crowe ξεκινά να μιλά την κινηματογραφική εμπειρία και την δυναμική μεταξύ θεατών και ηθοποιών επί σκηνής, για να διακόψει τον εαυτό του, σχολιάζοντας πόσο «ματαιόδοξα» και «αλαζονικά» όλα αυτά ακούγονται όταν το μόνο που θέλει να κάνει είναι να ενημερώσει τον κόσμο ότι η νέα του ταινία με τίτλο «Έκρηξη Θυμού» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

Τα διαφημιστικά βίντεο για το θρίλερ που σκηνοθέτησε ο Derrick Borte γρήγορα έγιναν ανάρπαστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χάρη στην ανάρτηση του Edgar Wright ο οποίος κάλεσε τον ηθοποιό να προωθήσει όλες τις μελλοντικές ταινίες του κατά αυτόν τον τρόπο, ακόμα και τις παραγωγές για το Disney+.