Τι ακούει αυτό το καλοκαίρι ο Barack Obama;

barack-obama Rafael Ben-Ari
ΤΡΙΤΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Billie Eilish, Bob Dylan, Megan Thee Stallion και Beyoncé βρίσκονται στο καλοκαιρινό playlist του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama μοιράστηκε ένα νέο playlist του για το φετινό καλοκαίρι, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται πολλές μοντέρνες επιτυχίες αλλά και διαχρονικά κλασικά τραγούδια.

«Του τελευταίους μήνες έχω περάσει πολύ καιρό ακούγοντας μουσική με την οικογένεια μου. Ήθελα να μοιραστώ μερικά από τα αγαπημένα μου από το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών από καλλιτέχνες στο συνέδριο των Δημοκρατικών αυτής της εβδομάδας» αναφέρει ο Obama στο Twitter.

Από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο πολιτικό συνέδριο συμπεριλαμβάνονται το «my future» της Billie Eilish, το «Texas Sun» του Leon Bridges, το «Forever Begins» του Common, το «Gaslighter» των The Chicks, το «Love You For A Long Time» της Maggie Rogers, το «For What It’s Worth» του Billy Porter και το «Feeling Good» της Jennifer Hudson.

Στην λίστα των αγαπημένων τραγουδιών του Αμερικάνου πολιτικού βρίσκονται σύγχρονες επιτυχίες όπως το remix του «Savage» των Megan Thee Stallion και Beyoncé και το «12.38» του Childish Gambino, αλλά και κλασικά hit όπως το «These Arms of Mine» του Otis Redding και το «Goodbye Jimmy Reed» του Bob Dylan.

Ακούστε το καλοκαιρινό playlist του Barack Obama στο Spotify