Απολαύστε αγαπημένες ταινίες στο Netflix με το σενάριό τους

netflix-laptop-streaming Sitthi Phong
ΤΡΙΤΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Το ScreenplaySubs επιτρέπει στους σινεφίλ χρήστες της πλατφόρμας streaming να μάθουν περισσότερα για την μαγεία του κινηματογράφου.

Ένα πρωτοποριακό extension για το Google Chrome επιτρέπει στους χρήστες του Netflix να παρακολουθήσουν μια ταινία διαβάζοντας παράλληλα το σενάριο της. Για την ώρα το ScreenplaySubs του Egan Bisma υποστηρίζει λίγες ταινίες, όμως η λίστα θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα.

Αφού ο χρήστης εγκαταστήσει το δωρεάν extension στον browser του, έχει την δυνατότητα πλέον να απολαύσει μια ταινία στο Netflix, με την οθόνη χωρίζεται στα δύο, όπου στο ένα παράθυρο παίζει η ταινία και στο άλλο εμφανίζεται το σενάριο της.

Για την ώρα το ScreenplaySubs υποστηρίζει τις ταινίες «Το κοινωνικό δίκτυο», «Ο Ιρλανδός», «Ιστορία γάμου», «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν», «Zodiac» και «Οδηγός αισιοδοξίας».

Η χρήση αυτού του extension αναμφίβολα θα γίνει ανάρπαστη από σινεφίλ και όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερο για τις σκηνοθετικές και αφηγηματικές επιλογές και την παραγωγή μιας ταινίας.