Η Millie Bobby Brown στο πλευρό του Σέρλοκ Χολμς

enola-holmes
ΤΡΙΤΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» ενσαρκώνει την νεότερη αδερφή του διάσημου ντετέκτιβ στο «Enola Holmes» του Netflix.

Η Millie Bobby Brown θα αφήσει για λίγο τα μεταφυσικά φαινόμενα του «Stranger Things» για να αντιμετωπίσει πιο ανθρώπινα μυστήρια στην νέα ταινία «Enola Holmes» που θα κυκλοφορήσει μέσω Netflix. Σκηνοθέτης της νέας περιπέτειας μυστηρίου είναι ο βραβευμένος με δύο Emmy Harry Bradbeer, ενώ την συγγραφή του σεναρίου ανέλαβε ο Jack Thorne.

Η νέα ταινία είναι βασισμένη στην σειρά βιβλίων «The Enola Holmes Mysteries» της Nancy Springer όπου πρωταγωνίστρια είναι η «άγνωστη» νεότερη και εξίσου προικισμένη αδερφή του δημοφιλούς ντετέκτιβ του Arthur Conan Doyle.

Στο «Enola Holmes» η Brown ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και δίπλα της εμφανίζονται οι Henry Cavill και Sam Claflin ως Sherlock και Mycroft αντίστοιχα, ενώ η Helena Bonham Carter ενσαρκώνει την μητέρα της οικογένειας, την Eudoria Holmes.

Netflix

Το πρώτο teaser της ταινίας που φαίνεται ότι θα έχει έναν ανάλαφρο, κωμικό τόνο δεν αποκαλύπτει πολλά σχετικά με την υπόθεση, αλλά επικεντρώνεται κυρίως στο να παρουσιάσει τον χαρακτήρα της Enola Holmes.

Netflix

Σύμφωνα με την «κωδικοποιημένη» ανάρτηση του Netflix, η πρεμιέρα του «Enola Holmes» στην πλατφόρμα streaming έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου.