Brad Pitt και Jennifer Aniston ξανά μαζί για μια κωμωδία από τα παλιά

Jennifer-aniston-brad-pitt Paul Smith
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Το πρώην ζευγάρι θα συμπρωταγωνιστήσει σε ένα διαδικτυακό «ριμέικ» της κλασικής κωμωδίας «Fast Times at Ridgemont High».

Μετά από πολλά χρόνια ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston θα συνεργαστούν ξανά σε ένα διαδικτυακό «ριμέικ» της κλασικής νεανικής κωμωδίας «Fast Times at Ridgemont High» της Amy Heckerling. Η τελευταία συνεργασία του πρώην ζευγαριού ήταν σε ένα εορταστικό επεισόδιο της σειράς «Τα φιλαράκια», το 2001.

«Η μεγαλύτερη ταινία του φετινού καλοκαιριού είναι η μεγαλύτερη ταινία του καλοκαιριού του 1982: Το “Fast times at Ridgemont High”» αναφέρει η βίντεο ανάρτηση της φιλανθρωπικής οργάνωσης CORE που ίδρυσε ο Sean Penn, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην κωμωδία.

Η καριέρα του Sean Penn εκτοξεύτηκε μετά το «Fast Times at Ridgemont High».

Στο virtual reading του σεναρίου της κλασική κωμωδίας που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου θα εμφανιστούν επίσης οι Julia Roberts, Morgan Freeman, Matthew McConaughey, Henry Golding, Dane Cook, Jimmy Kimmel και Shia Labeouf. Στόχος του μοναδικού «ριμέικ» είναι η οικονομική στήριξη των πληγέντων από την πανδημία του κορωνοϊού.