«Χριστιανικό TikTok» οραματίζεται ο Kanye West

kanye-west Michael Wyke
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

«Με προβλημάτισε πολύ από το περιεχόμενο, αλλά λάτρεψα την τεχνολογία» ανέφερε ο Αμερικάνος ράπερ και υποψήφιος πρόεδρος στο Twitter.

Το TikTok μπορεί να έχει κατακτήσει του χρήστες του διαδικτύου όλων των ηλικιών, όμως ο Kanye West έχει μερικές ενστάσεις και σε μια νέα ανάρτηση του στο Twitter εξέφρασε την θέληση να δημιουργήσει μια «χριστιανική» εκδοχή της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

«Έβλεπα το TikTok με την κόρη μου και ως Χριστιανός πατέρας με προβλημάτισε πολύ από το περιεχόμενο, αλλά λάτρεψα την τεχνολογία» έγραψε χαρακτηριστικά ο 43χρονος μουσικός στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

Στην συνέχεια ο West τόνισε πως «προσευχόμαστε να συνεργαστούμε με το TikTok για να δημιουργήσουμε μια χριστιανική εκδοχή που θα είναι ασφαλής για τα νεαρά παιδιά κα τον κόσμο. Στο όνομα του Χριστού, αμήν».

Η ανταπόκριση από τους followers του West πάντως δεν ήταν η αναμενόμενη, με πολλούς να σαρκάζουν την πρόταση αλλά και να σχολιάζουν πως το TikTok δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε Χριστιανούς και έχει χρήστες όλων των θρησκειών και πνευματικών αντιλήψεων.