Η Monica Bellucci μοιράζεται τα μυστικά της διαχρονικής ομορφιάς

i-monica-bellucci-moirazetai-ta-mustika-tis-diaxronikis-omorfias
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

«Μου αρέσει η ιδέα της φυσικής ομορφιάς ως έννοια της προσωπικής εξέλιξης στη ζωή», λέει.

Είναι η γυναίκα που μας υπενθυμίζει ότι σε περιόδους αβεβαιότητας, υπάρχει μια αναμφισβήτητη εγγύηση στην κλασική ομορφιά. «Αρκεί μια στιγμή μέσα στην ημέρα για να ξεχαστώ από τις ανησυχίες του κόσμου, όπου απλώνοντας ένα υπέροχο κραγιόν στα χείλη μου να με γεμίζει με θετικά συναισθήματα», λέει η Ιταλίδα «θεά» του modeling και του κινηματογράφου, και προσφάτως μούσα του οίκου Dolce & Gabbana. 
Ακόμη και στα 55 της η Bellucci θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, με τα σκούρα μακριά μαλλιά της και τα σαρκώδη χείλη της να έχουν χτίσει έναν αξεπέραστο μύθο κλασικής ομορφιάς, συνδυαστικά με μια πηγαία θετική αύρα γεμάτη καλοσύνη και σοφιστικέ αισθησιασμό. 
«Οι Ιταλοί έχουν μια ισχυρή αίσθηση επιβίωσης», λέει η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Vogue Arabia, «και προσωπικά πιστεύω, ότι παρ’ όλη την έντονα ανησυχητική κατάσταση που δημιούργησε η πανδημία, είμαι σίγουρη ότι η επιστήμη θα βρει τον τρόπο να μας βγάλει από αυτόν τον εφιάλτη, όσο και αν τα πράγματα θα αλλάξουν εντελώς μετά -στην καθημερινότητά μας, στην οικονομία, την πολιτική και την κοινωνία». 

Η αναζήτηση της αληθινής ομορφιάς μπορεί να αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο: Η Bellucci είναι μια γυναίκα, η οποία από την εποχή της μεγάλης δόξας της στο χώρο του modeling όσο και στην κατοπινή καριέρα της στον κινηματογράφο, δεν φοβόταν το χρόνο και ούτε επιχειρούσε να καλύπτει την ηλικία της με δραστικούς τρόπους. «Μου αρέσει η ιδέα της φυσικής ομορφιάς ως έννοια της προσωπικής εξέλιξης στη ζωή», λέει. «Οι γυναίκες στα 50, 60 και 70 μπορούν να αποτελέσουν αληθινά πρότυπα φυσικής ομορφιάς ακόμη και για τις νέες κοπέλες, όπου και αυτές με τη σειρά τους δείχνουν το νέο δρόμο για την κλασική ομορφιά, απαιτώντας και αναζητώντας προϊόντα που χαρίζουν περισσότερη φυσικότητα και διαφάνεια, παρά ένα καμουφλάζ του προσώπου κάτω με βαρύ μακιγιάζ. Ίσως μπορούμε να θεωρήσουμε αυτή την τάση ως προνόμιο της εμπειρίας και της ωριμότητας που προσφέρουν οι μεγαλύτερες γυναίκες προς στις νεότερες». 

Η Bellucci αποδεικνύει τα λεγόμενά της μέσα από τις τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram, αναδεικνύοντας την κλασική, άνετη και ολοκληρωμένη ομορφιά της. 

Η τυπική ρουτίνα ομορφιάς της Bellucci: «Καθαρίζω καλά το πρόσωπό μου και εφαρμόζω ενυδατική κρέμα πριν πάω για ύπνο. Κάνω το ίδιο και κάθε πρωί, εφαρμόζοντας επίσης serum πριν την ενυδατική, ολοκληρώνοντας το πρωινό μου look με μια ελαφριά στρώση κραγιόν πολύ κοντά στην φυσική απόχρωση των χειλιών μου. Και σίγουρα, δεν θα ξεχάσω να απλώσω μια μάσκα προσώπου κάθε δεύτερη ή τρίτη μέρα», αποκαλύπτει η ηθοποιός. 
Όσον αφορά στο μακιγιάζ, «...όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο», τονίζει. «Εμπιστεύομαι τις μάρκες που μπορούν να μου προσφέρουν φυσική διαφάνεια και λάμψη, χωρίς να νιώθω ανασφάλεια εάν θα καλύψουν εντελώς τις ρυτίδες της ηλικίας μου». 

Την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείτε πού κρύβεται η διαχρονική ομορφιά και πώς θα την κατακτήσετε, να έχετε πάντα κατά νου τη Monica. Την αντιπροσωπεύει τέλεια. 

THE BEAUTY TEAM